1. HABERLER

  2. HABER

  3. Ben-Eliezer: “Dünya İsrail’den Bıktı!”
Ben-Eliezer: “Dünya İsrail’den Bıktı!”

Ben-Eliezer: “Dünya İsrail’den Bıktı!”

İsrail Ticaret, Endüstri ve Çalışma Bakanı Binyamin Ben-Eliezer dünyanın israilden bıktığını ve bunun Gazze Şeridinden çok İsrail’i bloke ettiğini söyledi.

05 Temmuz 2010 Pazartesi 10:09A+A-

Jewish Daily, Binyamin Ben-Eliezer'in bir mülakatta "Bizler bu kuşatmayı sürdürenler değiliz. Bizler kuşatma altında olanlar ve tamamen izole edilenleriz. Bizler dünyanın bizden artık bıktığı bir durumu yaşıyoruz" dediğini duyurdu.

Binyamin Ben-Eliezer "Onlar bizim açıklamalarımızı dinlemekten ve kendi felaketlerimize karşı empati duymamızı görmekten bıktı. Ve hatta bunlar gerçek felaketler olsa bile bu böyle. (Dünya) Bizi anlamaktan bıktı. Bu iş artık işe yaramıyor. Geçen 43 yıldan sonra, kimse bu işgalin neden hala devam ettiği ve nasıl olupta bizim konuşacak kimsemizin kalmadığı hakkında daha fazla açıklama duymak istemiyor" diye devam etti.

Ben-Eliezer Kimdir?

1936'da Irak'ın güneyinde Basra'da doğan Binyamin "Fuad" Ben-Eliezer İşçi Partisinin saldırgan kanadının kıdemli lideri, eski bir general, çok sert biri ve şimdi bu partinin "önemli yaşlı adam"ı.

HABERE YORUM KAT