1. HABERLER

  2. HABER

  3. Ben Eliezer: Dünya bizden bıktı
Ben Eliezer: Dünya bizden bıktı

Ben Eliezer: Dünya bizden bıktı

İsrail gazetelerinden Yediot Aharanot, Altyapı Bakanı Benyamin Ben Eliezer'in "Dünya bizden bıktı ve politikamız da fiilen bitti" dediğini yazdı.

27 Haziran 2010 Pazar 19:23A+A-

Yediot Ahronot, İsrail Altyapı Bakanı Benyamin Ben Eliezer'in şu anda çok kötümser olduğunu belirterek kendisinin "Dünya bizden bıktı ve politikamız da fiilen bitti" dediğini yazdı.

Haberde belirtildiğine göre İsrailli Bakan Eliezer şöyle dedi: "Şu anda biz Gazze'yi kuşatmıyoruz. Bugün biz kuşatma altındayız. İşgal rejimi tam bir yalnızlık içindedir. Dünya artık bizim şikâyetlerimizi dinlemek istemiyor, bıktı bizden. Bugün işgalin üzerinden 43 yıl geçmesine rağmen artık hiç kimse bizim işgali sürdürme gerekçelerimizi ve nedenlerimizi dinlemek istemiyor".

Yediot Aharonot, Eliezer'in "İsviçreli bir bakan bana harfi harfine "Siz bir ırkçı devletsiniz" derken, Fransa Dışişleri Bakanı Koucher de "Bu durumun artık böyle devam etmesi mümkün değildir" demişti" şeklinde konuştuğunu yazdı.

"Siz çetelerden oluşan hayvansınız"

Gazeteye göre İsrailli bakan ayrıca şunları söyledi: "Birleşik Arap Emirlikleri'nde bir konferansa katılırken, Emirlikler'den biri bana "Burayı terkedersen çok daha iyi olur" derken, otelde yemek yerken Avrupa'da çok etkin bir isim bana yaklaşıp "Siz işgal altındaki topraklarda çetelerden oluşan hayvanlarsınız" demişti. Bütün dünyanın bize olan bakış açısı değişmiş, ama biz burada bir şey olmamış gibi davranıyoruz". (Milli Gazete)

HABERE YORUM KAT