1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Belediye başkan adayı olmak yerine “insan olma adayı” olmanız lazım!
Belediye başkan adayı olmak yerine “insan olma adayı” olmanız lazım!

Belediye başkan adayı olmak yerine “insan olma adayı” olmanız lazım!

​​​​​​​Irkçı partilerin belediye başkan adayları seçimler için sokaklarda arzı endam ederek gördükleri muhacirlere yönelik insanlıklarını bir kenarda bırakarak insanlık dışı söylemlerde bulunuyorlar.

22 Şubat 2024 Perşembe 21:40A+A-

CHP’nin Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin, oy toplamak için sokaklara çıkmış. Lakin insanlığını kilitli bir kasada bırakarak… Sokakta gezerken karşılaştığı Türkmen çocuklara “Bunlar Iraklı değil mi? Gönderirim ben bunları memleketine. Bu çocuklar büyüsünler yarın memleketimize büyük sorun olurlar.” Dedi.

100 yıldır memleketin en büyük sorunu olan ırkçı ve İslam düşmanı Kemalist zihniyetin nevzhur olduğu CHP’nin beleye başkan bu adayın bu tavrı şaşırtmadı.

Ayrıca tüm kirli ideolojilerine rağmen karşıdakilerin çocuk olduğunu unutup, ırkçı bir zihniyeti alkışlayan kişilerin “bravo başkan” naraları bir kesimde vicdanın nasıl balçıkta kaybolduğunu bir kez daha görmüş olduk. Bu kişilerin tedavisi mümkün olmayan bir hastalığa muzdarib olduklarını herkese gösteriyorlar.

Bu zihniyetin temsilcilerine Belediye başkan adaylıklarından önce insan olma adayı için mücadele etmelerini tavsiye ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

11 Yorum