1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bebek katillerine çanak tutan Antalyasporlu Siyonist futbolcu kovuldu
Bebek katillerine çanak tutan Antalyasporlu Siyonist futbolcu kovuldu

Bebek katillerine çanak tutan Antalyasporlu Siyonist futbolcu kovuldu

Antalyaspor'un Siyonist İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, attığı golün ardından yaptığı şov nedeniyle takımdan kadro dışı bırakıldı. Tepkiler üzerine Antalyaspor kulübü Jehezkel’i kovdu.

14 Ocak 2024 Pazar 21:08A+A-

HAKSÖZ-HABER

Antalyaspor'un Siyonist İsrailli futbolcusu Sagiv Yehezkel, attığı golün ardından, "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" yazılı ve Siyon yıldızının yer aldığı bir bileklik göstererek Türkiye'den katil İsrail'e selam çakmıştı. Siyonist şovmenin bu hareketi, sosyal medyada büyük tepki çekti. Olayın ardından Antalyaspor kulübü, Yehezkel'i kadro dışı bıraktı ve sözleşmesini feshetme kararı aldı.

llll.webp

 

Antalyaspor kulübü, yaşanan olayların ardından bu görüntüyü sosyal medya hesaplarından paylaştı, ancak gelen tepkiler üzerine fotoğrafı kısa sürede yayından kaldırdı.

KULÜP BAŞKANINDAN SERT TEPKİ

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, yaşanan olaylar hakkında yaptığı açıklamada, "Fotoğrafı gördüm. Milli değerlerimiz her şeyin üstündedir. Futbolcu bize ne kadar kazandırırsa kazandırsın. Savunmasını alacağız ve büyük olasılıkla kadro dışı bırakacağız. Savunmasının ardından sözleşmesini de feshederek takımla yollarını ayıracağız. Bizim milli değerlerimiz her şeyden daha önemlidir" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum