1. HABERLER

  2. HABER

  3. BBP'lilerden İlginç Benzin Protestosu
BBPlilerden İlginç Benzin Protestosu

BBP'lilerden İlginç Benzin Protestosu

Büyük Birlik Partili (BBP) bir grup, ilginç olduğu kadar orijinal olan bir eylem tarzıyla E-5 Karayolunu trafiğe kapatarak akaryakıt fiyatlarını protesto etti.

17 Aralık 2010 Cuma 11:34A+A-

Bir dakikalığına yolu trafiğe kapatan eylemciler pankart açarak sürücülerin de klaksonları ile kendilerine destek vermelerini istedi.

Cihan haber ajansının geçtiği bir habere göre araçları ile E-5 Karayolu Ataköy kavşağına gelen BBP'li bir grup, Küçükçekmece istikametinde araçlarını durdurarak yolu kesti. Daha sonra büyük bir pankart açan eylemciler, bir dakika boyunca pankartı açık tuttu.

Eylemciler amaçlarını açtıkları pankartla hem diğer sürücülere hem de yetkililere duyurmaya çalıştı. Bir dakika boyunca açık tutulan pankartta: "Yolunu kesmiş olduğumuz bütün vatandaşlardan özür diliyoruz. Eylemimiz 1 dakika sürecek. Petrol üreten merkezlere en yakın ülke olduğumuz halde dünyanın en pahalı akaryakıtını satın almamızı protesto ediyoruz. Sizde bizim gibi düşünüyorsanız 1 dakika boyunca klakson çalın!" şeklinde yazılı notunu gören diğer sürücüler de klakson çalarak eyleme destek verdi.

Protestocu grup 1 dakikalık eylemin ardından yolu trafiğe açarak bölgeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum