1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Batı’daki İslam düşmanlığının faturasını Müslümanlara kesme ezikliği!
Batı’daki İslam düşmanlığının faturasını Müslümanlara kesme ezikliği!

Batı’daki İslam düşmanlığının faturasını Müslümanlara kesme ezikliği!

Gazeteci yazar Mustafa Akyol, Batı’daki İslamofobinin nedeninin tekbir getirerek cinayet işleyen ve kilise basıp Allah adına masum insanların kafasını kesenler olduğunu söyledi. 

30 Ekim 2020 Cuma 12:41A+A-

Yahya Fırat / HAKSÖZ HABER

Gazeteci yazar Mustafa Akyol, Batı’da İslamofobi sorunun derinleştiğini, bunun nedeninin de tekbir getirerek cinayet işleyen ve kilise basıp Allah adına masum insanların kafasını kesenler olduğunu belirtti.
Batı’daki İslam düşmanlığının faturasını Müslümanlara kesen Akyol, daha da ileri giderek, Paris’te katliam yapanların Pakistan’da Şiileri ve Ahmedileri öldürenler olduğunu ifade etti. 
Irkçılık, ayrımcılık ve İslam düşmanlığının bizzat Batı’nın zihniyetinden kaynaklandığı gerçeğini örtbas eden Akyol’un suçu Müslümanlara yüklemesi tam bir aşağılık psikolojisi ve ezikliğin ürünü! 
Twitter hesabından Mustafa Akyol’a cevap veren Marksist gazeteci yazar Roni Margulies, “Hayır! Irkçılığın sebebi ırkçılığa maruz kalanlar değildir, hiçbir zaman. Amerika'daki ırkçılığın sebebi siyahların yaptıkları değil, İslamofobinin sebebi Müslümanlar değil. Sen cinayet işleyen Müslüman'ın zihniyetiyle hesaplaş, o başka. Ama ırkçılık oradan kaynaklanmıyor.” ifadelerini kullandı.

 

mustafa_akyol.jpg

 

ronimargulies.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum