1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Batı Yaka'da Yozlaştırma Çabaları...
Batı Yakada Yozlaştırma Çabaları...

Batı Yaka'da Yozlaştırma Çabaları...

Mahmud Abbas yönetiminde bulunan Batı Yaka'da (Batı Şeria) ahlaksızlık yaygınlaştırılıyor. İşgalcilerin Selam Feyyad'a verdiği görevlerden biri de gençliğin ahlâkını bozmak...

29 Haziran 2010 Salı 12:15A+A-

İşgal altındaki Batı Yaka'da yaşanan rezaletler artık sır olmaktan çıktı ve Selam Feyyad'ın ekonomik barış dediği şeyin vatanı ve vatandaşı satmak olduğu herkes tarafından anlaşıldı.

Abbas yönetiminin ağır toplarının Siyonist işgal devletini koruma karşılığı Batı'dan gelen yardımlar üzerine kurulduğunu herkes biliyor.

Bu insanlar kişisel hedeflerine ulaşmak için her yola başvurmakta, Siyonist düşmanla ele ele vererek direnişe karşı savaşmaktan çekinmemektedir.

Gayrimeşru Selam Feyyad Hükümeti, bununla da yetinmeyerek Batı Yaka'daki rezaletlere göz yummakta ve birçok yerde de rezaletleri teşvik etmektedir.

İngiliz medya kuruluşu BBC'nin Ramallah'taki eğlence ve gece hayatıyla ilgili haberi bunun en büyük kanıtlarından biridir.

Filistin Özerk Yönetimi'nin göreve başlamasıyla birlikte Ramallah'ta gece kulüpleri ve barlar yaygınlaşmaya başlamıştı. El-Aksa İntifadası'yla birlikte bu barların hepsi birer birer kapanmıştı.

Abbas yönetiminin seçim sonuçlarını kabul etmeyerek Hamas'a darbe yapma girişimi ve Batı Yaka'da Siyonist işgalci lehine güvenlik uygulamalarının yoğunlaştırılması ile birlikte barlar ve gece kulüpleri yeniden açılmaya başlandı.

Söz konusu mekânların internet kafe veya turistik lokanta adı altında ruhsat aldığı ve gece yarısına kadar normal internet kafe veya lokanta hizmeti verdiği, gece yarısından sabaha kadar ise gece kulübü olarak çalıştığı bildirildi.

Geçen hafta Nablus'un doğusunda Selam Feyyad tarafından hizmete açılan Balata parkında bir grup gencin fuhuş yaparken park bekçisi tarafından yakalandığı, Abbas'a bağlı milis güçlerinin fuhuş yapan gençlerin yerine onları yakalayan bekçiyi gözaltına aldığı belirtildi.

(Filistin Enformasyon Merkezi)

HABERE YORUM KAT