1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Başakşehir Özgür-Der'in yeni dönem programları
Başakşehir Özgür-Der'in yeni dönem programları

Başakşehir Özgür-Der'in yeni dönem programları

Özgür-Der Başakşehir Temsilciliği yeni dönem programlarını koronavirüs tedbirleri kapsamında internet üzerinden yapacak.

01 Ekim 2020 Perşembe 09:28A+A-

Özgür-Der  Başakşehir temsilciliği 2020-2021 döneminin ilk programını 1 Ekim 2020 tarihinde Prof.Dr. Adnan Demircan’ın konuşmacı olduğu Siyeri Nebi sohbeti ile gerçekleştirecek. Prof. Demircan, bu programda Hz.Muhammed(a.s)’ın vefatını ve vefatı sonrası yaşananları anlatacak. Program pandemi tedbirleri çerçevesinde Özgür-Der Başakşehir’in youtube kanalından canlı yayınlanacak. Programın başlama saati 20.30.

Özgür-Der Başakşehir Perşembe günleri saat 20.30 da youtube kanalından canlı yayınlayacağı bu dönemki programlarını 5 ana başlık atında toplamış.

1. Prof. Adnan Demircan’ın anlatımıyla Siyeri Nebi sohbetleri. Bu sohbetlerde Hz Muhammed(a.s)‘ın vefatı ardından yaşanan gelişmeler ve 4 halife dönemi ele alınacak.

2.Araştırmacı yazar Fevzi Zülaloğlu’nun sunumuyla Ayetler Işığında Hayat dersleri. Bu derslerde dünyevileşmek, tebliğ, tevekkül, takva, namaz ve emri bil maruf ve nehyi anil münker gibi önemli konular, kavramlar gündeme getirilecek.

3. Konusunda  uzman konuşmacılarla Güncel Meseleler. Bu konuşmalarda  medyadan ekonomiye , siyasete , modernleşmeden cemaatlere, göç olgusuna , feminizme kadar  bir çok önemli  mesele anlatılacak.

4. Furkan Gökçe’nin sunumuyla aylık Haksöz dergi değerlendirmeleri.

5. Ali Emre ile Diz Çökmeyenler. Ali Emre bu programlarda tarihi kahramanlar; Selahaddin Eyyubi, Nureddin Zengi ve Baybars’ı anlatacak.

HABERE YORUM KAT