Bakan Soylu, Gara'ya giden HDP'li vekili açıkladı

Bakan Soylu, Gara'ya giden HDP'li vekili açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gara'ya giden HDP'li milletvekilinin HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir olduğunu açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Bakan Soylu, "HDP terör örgütünün partisidir. Bunların hiçbiri Kandil A demeden B diyemez. Siyasal inisiyatifleri yoktur. Asıl esir olan onlardır. Duyguları zihinleri PKK'ya esirdir" dedi.

Bakan Soylu, Gara'ya giden HDP'li vekilin Ağrı milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir olduğunu açıkladı. Soylu sözlerine şöyle devam etti:

"2017 yılında örgüte katılan bir kişi kısa süre önce teslim oldu. Gara'da eğitime katılıyor, Mahmur'a gidiyor. Garan'dan Mahmur'a gideceği söyleniyor. Sivil kıyafetli birisiyle arabaya biniyorlar. Ne kadar kaldığını söyledikten sonra yanındakinin Dirayet Dilan Taşdemir HDP Ağrı Milletvekili olduğunu söylüyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir