1. HABERLER

  2. HABER

  3. Bahattin Yıldız Haliç Kongre Merkezi’nde Anılacak!
Bahattin Yıldız Haliç Kongre Merkezi’nde Anılacak!

Bahattin Yıldız Haliç Kongre Merkezi’nde Anılacak!

Afganistan’da geçirdiği uçak kazasında kaybettiğimiz Bahattin Yıldız için 3 Aralık Cuma günü Haliç Kongre Merkezi’nde anma programı düzenleniyor.

02 Aralık 2010 Perşembe 15:16A+A-

Afganistanlı yetimler için İHH sorumlularından Faruk Aktaş'la çıktıkları yolculuktan dönmemişti Bahattin Yıldız ağabey. Çocuklar için açılacak bir yetimhanenin kuruluş çalışması içindeydi. Sevdalı olduğu Afganistan'ın sarp ve karlı dağları, Hindikuş Dağları bindikleri uçağı yutuvermişti.

3 Aralık Cuma günü Sütlüce'deki Haliç Kongre Merkezi'nde "Şehid Bahattin Yıldız'ı Anma Programı" adı altında İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH)'nin düzenleyeceği program, 19.00'da başlayacak. 23.00'te sona erecek program hakkında detaylı bilgi için 0 212 501 31 71 no'lu telefondan irtibata geçilebilir.

Programın İçeriği

Programda İMH Yönetim Kurulu Başkanı İkram Soltan ve Bahattin Yıldız'ı yakından tanıyan dava arkadaşları Mehmet Güney, Prof. Dr. Mustafa Ağırman, Mustafa Keleşoğlu ve Doç. Dr. Mustafa ÖZEL Bahattin Yıldız'ın hayatını ve mücadelesini anlatacak. Onun için yazılan şiirleri Ahmet Mercan ve Davut Akgül okuyacak. Gecede Grup Genç sahne alacak ve Bahattin Yıldız için besteledikleri bir ezgiyi de seslendirecek. Bilal Kara, Bahattin ağabeyine yazdığı mektubu dinleyicilerle paylaşacak. Sinevizyon gösteriminin ardından Bahattin Yıldız için okunan hatimlerin duası ile program sona erecek.

Haksöz-Haber

HABERE YORUM KAT