1. HABERLER

  2. HABER

  3. Baasçılar Sevinçten Dört Köşe
Baasçılar Sevinçten Dört Köşe

Baasçılar Sevinçten Dört Köşe

Ulusal Kanal'ın vazgeçilmezi, Esed ve Hizbullah'ın destekleyecisi Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz şaşırtmadı.

04 Haziran 2013 Salı 12:11A+A-

Ülkemde güzel şeyler oluyor.” diyerek sözlerine başlayan Selahattin Özgündüz, hükümetin bu halka teşekkür borcu olduğunu söyledi.

Alevi-Sünni, Sağcı-Solcu, Türk-Kürt demeden bir araya gelerek emperyalist oyunlara karşı duran ve birlik mesajı veren bir milletin üzerine gaz yağdırmak yerine, başlarına çiçek atmak gerekir diyen Özgündüz; “Hükümete tavsiyem, bir vatandaş olarak, sembolik de olsa, Mehmetçik’e başkasının çöpünü taşıtmak yerine, bu meydandaki halkın başına çiçek yağdırarak bir jest yapmalıdır, doğru olan davranış budur, gaz yağdırmak değil.

Bu hareketler, ülkeme göz dikenlerin ümidini boşa çıkarıyor, bu ülkeyi seven vatan sevdalılarına da ümit veriyor.

Beşiktaş’ın başlattığı ve ezeli rakipler olan Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de orada nöbet tutması; sabah namazında namaz kılanlara solcuların göğsünü siper etmesi gibi güzel semboller vardı. Bazı yöneticilerimizin sorumsuzca ülkeyi germe-bölme çabalarına, emperyalistlere (istemeden veya farkında olmadan) hizmet edenlere karşı, halkın her kesiminin birleşmesi, çok şuurluca bir cevap ve şamar niteliğindedir.

İçimizi sıkan birçok olay karşısında bu manzara, bu fotoğraf bizim için sevindirici olmuştur, ülkemizin geleceğine dair ümit veren ve düşmanların ümidini kıran bir fotoğraf olmuştur.

Ben milletimizin her kesimine teşekkür ediyorum ve takdir ediyorum." dedi. (timeturk)

HABERE YORUM KAT

11 Yorum