1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Aslan Değirmenci’yi hedef alan İbrahim Haskoloğlu okuduğunu anlamaktan aciz mi?
Aslan Değirmenci’yi hedef alan İbrahim Haskoloğlu okuduğunu anlamaktan aciz mi?

Aslan Değirmenci’yi hedef alan İbrahim Haskoloğlu okuduğunu anlamaktan aciz mi?

Irkçı nefret kusmaktan başka işleri olmayan troller Aslan Değirmenci aleyhine saçma sapan tezlerle fikir fukarası olduklarını ispatlıyorlar.      

21 Eylül 2023 Perşembe 17:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Emniyet ve savcılığın ırkçı şirretlik yayan isimlere yönelik başlattığı geniş çaplı operasyonla şaşkına dönen güruh İletişim Başkanlığı Dijital Medya koordinatörü Aslan Değirmenci’yi hedef alan yayınlar yapıyor. Belli ki İletişim Başkanlığı ve Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nin ırkçı çevrelerin yalanlarını ardı ardına ortaya koymuş olmaları hasta ruhlu bu tipleri çok kızdırmış. Buna son günlerde gelişen savcılık takibatları da eklenince iyice afallamış haldeler.

Bu güruh içinde öne çıkan isimlerden biri de İbrahim Haskoloğlu. Bu şahıs en son uyduruk bir çeviriyle Suriyeli bir anneyi “İstiklal Marşına hakaret etti” diye afişe edip tutuklatma kahramanlığına sahip bir faşist!

İşte bu gazeteci kılıklı provokatör, Aslan Değirmenci’yi Fetöcülükle itham eden bir mesaj yazmış, ahmak takipçi sürüsü de onu paylaşıp duruyor. Neymiş, Aslan Değirmenci tweetinde Fethullah Gülen’e hoca demiş! İyi de ne diyecekti? Adam o zaman Hoca sıfatıyla biliniyordu, İbrahim Haskoloğlu ne kadar gazeteciyse Fethullah Gülen de o kadar hoca sonunda.

Ama daha çarpıcı olan şey şu ki Aslan Değirmenci sözkonusu tweetinde Fethullah Gülen’i arkadan hançerlemekle suçluyor. Ama Irkçılıktan beyinleri büzüşmüş ebleh sürüsü bunu anlamaktan aciz!

1-294.jpg2-309.jpg

Bir yerden açık bulup saldıralım derken kendilerini komik duruma düşürüyorlar. Ama utanmaları olmadığı için umursamıyorlar. Aynı tipler Özgür-Der için de benzeri ithamlarda bulunmuş, Fetöcü yakıştırması yapmışlardı. Oysa gerek Özgür-Der’in, gerekse de Aslan Değirmenci’nin ve İslami çevrelerin ve şahısların Fethullah Gülen’e geçmişte nasıl baktığı bellidir.

İlginç olan, daha doğrusu sorulması gereken şey ise son dönemde kışkırtılan ırkçı dalganın arkasında Fethullahçıların payının, yerinin ne olduğudur. Dezenformasyon ve istikrarsızlaştırma işlerinde oldukça tecrübeli bu örgütün yarınlarda tüm bu ırkçı isim ve hesapların ardındaki asıl beyin olduğu ortaya çıkarsa kimse şaşırmamalı!  

HABERE YORUM KAT

2 Yorum