1. HABERLER

  2. HABER

  3. Turist kandırma planı bozulan taksici: Hakkımı helal etmiyorum!
Turist kandırma planı bozulan taksici: Hakkımı helal etmiyorum!

Turist kandırma planı bozulan taksici: Hakkımı helal etmiyorum!

Eminönü'nde Arap turist taklidi yapan polise taksimetreyi açmayan bir taksi şoförü, 'Böyle tuzak olur mu, hakkımı helal etmiyorum' diyerek tepki gösterdi!

16 Eylül 2021 Perşembe 11:40A+A-

Fatih-Eminönü hattında yolcu gibi taksiye binen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil polisler emniyet kemeri takmayan, taksimetresini açmayan ve araçta sigara içen taksicilere ceza kesti.

Karar’ın naklettiğine göre, ekipler tarafından tek tek durdurulan taksilerde, sürücülerin seyir halinde cep telefonu kullanımı, emniyet kemeri, araç yolcu kapasitesi ve taksimetreye yönelik kontroller yapıldı. Diğer yandan yolcu gibi taksilere binen sivil polis ekipleri de hatalı gördükleri sürücülerin denetim noktasında durdurulmasını sağladı. Kontroller sonucunda, emniyet kemerini takmayan bir taksi sürücüsüne 144 lira para cezası kesildi. Öte yandan turist kılığında taksiye binen sivil trafik ekiplerini alan taksici taksimetreyi açmadı. Taksiciye 652 lira ceza kesildi. Araçta cep telefonu kullanan bir taksi sürücüsüne ise 314 lira ceza işlem uygulandı. Kısa mesafe nedeniyle yolcuyu almayan bir taksiciye de 144 lira ceza kesildi.

HABERE YORUM KAT

6 Yorum