1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. "Arap Baharı" İsrail'e Öfkeyi Patlattı
Arap Baharı İsraile Öfkeyi Patlattı

"Arap Baharı" İsrail'e Öfkeyi Patlattı

İsrail Dışişleri tarafından hazırlanan rapora göre Arap Baharı olaylarının ardından Siyonist rejime karşı düşmanlıkta artış var.

23 Ocak 2012 Pazartesi 13:41A+A-

Siyonist kurumlar tarafından hazırlanan raporlar, Arap dünyasındaki değişimin ardından Siyonist işgal rejimine karşı öfke ve düşmanlığın arttığını gösteriyor.

Siyonist Dışişleri tarafından hazırlanan ve dün (22 Ocak Pazar) yayınlanan raporda da, Arap dünyasındaki devrimlerle birlikte Siyonistlere karşı düşmanlığın arttığı vurgulanıyor.

Arap dünyasındaki devrimlerin ardından, Siyonist işgal rejimiyle ona bağlı kurum, kuruluş ve örgütlerin Arap ve İslam ülkelerindeki özgürlük hareketlerine karşı planlanan komplo ve karışıklıkların arkasında olduğunun işlenmesiyle, var olan düşmanlığın daha da arttığına dikkat çeken rapor devamla şu tespitlerde bulundu:

Arap ülkelerindeki devrimler sürecinde bu düşmanlığı açıkça görmek mümkündür. Suriye’de rejimin düşmesini isteyen göstericilerin sloganlar atarken yöneticilerin İsrail uşağı ve ajanı olduklarını haykırmaları düşmanlığın sadece bir örneğidir. İsrail ile yapılan barış anlaşmasını reddeden Müslüman Kardeşler cemaatinin tavrı da bu düşmanlığın artmasına neden oldu”.

Ayrıca Siyonist işgal rejiminin Gazze’ye karşı düzenlediği üç haftalık savaş, bu savaşta gerçekleştirdiği cinayet ve katliamlar, Mavi Marmara’ya karşı korsan saldırısı ve Gazze kuşatması gibi önemli olaylar da sadece Arap ve İslam ülkelerinde değil bütün dünyada işgal rejimine karşı tepkinin artmasına neden oldu.

 

HABERE YORUM KAT