1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Antalyaspor'un gözaltına alınan İsrailli futbolcusu Jehezkel'e tepkiler çığ gibi büyüyor
Antalyaspor'un gözaltına alınan İsrailli futbolcusu Jehezkel'e tepkiler çığ gibi büyüyor

Antalyaspor'un gözaltına alınan İsrailli futbolcusu Jehezkel'e tepkiler çığ gibi büyüyor

Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan Jehezkel'e tepki yağarken, kulüp tesisleri önünde toplanan bir grup taraftar, "Siyonist köpek Antalya'dan defol" sloganları attı.

15 Ocak 2024 Pazartesi 12:28A+A-

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Jehezkel bugün attığı golün ardından "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" yazılı ve Siyon yıldızının yer aldığı bilekliği göstererek Türkiye'den İsrail'e selam gönderdi. Gol sonrası yaptığı hareketten dolayı kadro dışı bırakılan İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı.

Tepkilerin çığ gibi olduğu futbolcuyu bir grup taraftar da Antalyaspor tesisleri önünde protesto etti. 

"SİYONİST KÖPEK ANTALYA'DAN DEFOL"

Ellerinde Türkiye ve Filistin bayraklarıyla Antalyaspor tesisleri önünde toplanan taraftarlar, İsrailli futbolcuyu protesto etti. Taraftarlar hep bir ağızdan, "Siyonist köpek Antalya'dan defol" sloganları attı. Futbolcuya sosyal medyada büyük bir tepki gösterildi.

Antalyaspor, Sagiv Jehezkel'in yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılmasına karar verildiğini ve sözleşmesinin feshedileceğini duyurdu. Olayla ilgili yeni gelişme yaşandı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçunu işlediği gerekçesiyle soruşturma başlatılan Jehezkel gözaltına alındı.

YÖNETİM KURULU CEZASINI KESTİ

Akdeniz ekibinden yapılan açıklamada, "Bugün Trabzonspor ile oynadığımız karşılaşmanın 68'inci dakikasında attığı golden sonra bileğindeki yazıyı paylaşarak ülkemizin milli değerlerine aykırı hareket ettiği görülen Sagiv Jehezkel'in yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir. Yönetim Kurulumuz, sonunda şampiyonluk ya da kupa bile olsa, ülkemizin hassasiyetlerine karşı davranışlarda bulunulmasına asla müsaade etmeyecektir." ifadeleri yer aldı.

Gözaltına alınan İsrailli futbolcu Jehezkel'e tepkiler çığ gibi: Siyonist köpek Antalya'dan defol

HABERE YORUM KAT