1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Ankara'da Rusya ve Esed Protesto Edildi
Ankara'da Rusya ve Esed Protesto Edildi

Ankara'da Rusya ve Esed Protesto Edildi

Öncü Nesil Uluslararası İnsani Yardım Derneği Ankara Şubesi, Türkmen Dağı'nda Rusya ve Esed’in katliamını Sıhhiye Abdi İpekçi Parkı'nda protesto etti.

27 Kasım 2015 Cuma 15:17A+A-

Rusya’nın havadan, Esed'in karadan yoğun bombardımana tuttuğu Türkmen bölgesine yapılan saldırılar hakkında yapılan açıklamada, "Türkmen Dağı Ruslara Mezar Olacak", "Katil Rusya, Suriye’den defol!", "Katil Esed! İşbirlikçi Rusya!" sloganları atıldı.

Öncü Nesil Uluslararası İnsani Yardım Derneği'nin yaptığı basın açıklamasının tam metni şu şekilde:

* * *

Öncü Nesil İnsani Yardım Derneği - Türkmen Dağı Basın Açıklaması

 

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla.

Bütün hamdler, âlemlerin Rabbi olan Allâh’a âittir!

Salât-ü selâm, Efendimiz Muhammed’in ve âl-i ashâbının tamâmının üzerine olsun!

Bugün Suriye’de devam etmekte olan hak ve batılın savaşı 5 yılını doldurmuş bir mücadeledir. Bu mücadele, zalim Esed rejimine karşı mazlum halkın isyanı olarak başlamış olsa da, Allah’ın izniyle kısa sürede, Müslümanların Şam topraklarında yeniden diriliş vesilesi olmuştur.

Suriye direnişi ümmet için bir ölüm kalım savaşına dönüştü. Dünyada ne kadar zalim devlet varsa, bu Müslüman katliamına destek olmak için hepsi Esed’in yanında bu savaşa dâhil olmuştur.

Katil Esed rejimi Suriye halkı tarafından yıkılacak iken, önce İran ve Hizbullah, sonra haçlı Rus orduları bu diktatörün yardımına koştu. İran, Hizbullah ve Rusya’nın askerleri, Suriye’de Esed’le birlikte yüzbinlerce masumun katledilmesine ortak olmuştur.

Esed rejimi, İran ve Rusya ortaklığında 4 yıldır sistematik olarak Suriye halkını katlediyor. Katliamlar ve işkenceler, yazılı ve görsel olarak ispatlandı. Halep, Hama, Şam ve İdlib’te onlarca kez sivil yerleşimler havadan bombalandı.

Esed’e Rusya yardım ediyorsa, mazlumun da Allah’ı vardır. Allah’ın yardımıyla Rusya’nın zalim ordusu da Esed’i kurtaramayacak. Sizlerin gökyüzünde uçaklarınız varsa, bilin ki onların üzerinde de Âlemlerin Rabbi olan orduları vardır!

Akıttığı kana doymayan zalimler, bu kez de gözünü Bayır Bucak Türkmenlerinin yurduna göz dikti. Zalim Esed rejimi, Türkiye kökenli sol terör örgütü Mihraç Ural ve çetesi ile birlikte, son bir haftadır bir kez daha Türkmen Dağı'na saldırıyor. Zalim Esed rejimi karadan köyleri ve sivil halkı bombalarken, Rus uçakları da yüzlerce defa havadan bomba yağdırdı.

Rus askerlerine Türkmen Dağı için verilen görev açık ve net: katliam yapmak! Rus askerleri katliam yapmayı iyi bilir, Kafkasya’da 300 bin Müslümanı katlettikleri gibi! Ancak tüm bombardımana rağmen, Esed çeteleri Türkmen dağını alamadı ve alamayacak!

Bir haftadır başlayan saldırılarda, 27 Türkmen köyünün yer aldığı Türkmen Dağı havadan ve karadan bombalanıyor. Selçuklu devletinin mirası olan Bayır Bucak Türkmenlerini topyekûn esir almak isteyen Rusya ve Esed’e karşı bir avuç Türkmen mücahid kahramanca direndi. Türkmen kardeşlerinin yardımına ise, bir kez daha başta Nusret Cephesi ve Ahraruş Şam olmak üzere, Suriyeli muhalifler yetişti.

Küfür nasıl tek bir milletse, bizler de ümmet-i Muhammed'iz, biz de tek bir milletiz! Türk, Kürt, Arap, Çeçen fark etmez, nerede bir mazlum varsa, hep beraber onunla omuz omuza olmasını biliriz!

Bundan bin yıl önce, Haçlı Orduları Ortadoğu’ya geldiğinde, onların soykırım yapmasına engel Selçuklular olmuştur. Bugün bizler, bu yeni Haçlı Seferi karşısında, Selçukluların torunları olan Türkmen boylarına yardım etmek zorundayız. Bu savaş, tevhid ile şirkin savaşıdır. O halde İslam üzerine olan tüm halklar, Rafizilerin ve haçlıların işgaline tepkisini göstermelidir.

Bizler Irak ve Afganistan’daki Amerikan işgaline karşı çıktık. Bugün de Rusya’nın işgaline karşı çıkıyoruz. Bizler tüm haçlı ordularına karşı Müslüman halkların direnişinin yanındayız.

Bugün Rusya’nın Suriye’yi emperyalist amaçları için işgaline sessiz kalanlar, belki Amerikan uşağı olmamıştır ama açıktır ki Rusya’nın uşaklığını yapmaktadırlar! Batının firavunu Amerika’ya tepki gösterip, Doğunun firavunu Rusya ve Çin’e sessiz kalmak ikiyüzlülüktür!

Bir haftadır Türkmen Dağı gece gündüz bombalanırken, Türkmen halkı kendini Ruslara ve Esed’e karşı savunmak için destek beklerken, bugün Türkiye hükümeti battaniye ve çocuk maması göndermekten başka bir adım atmamaktadır. Rusya’nın bir uçağı düşürülmesi yetmez, bütün bu bölgeler uçuşa yasak bölge ilan edilmelidir.

Türkmen Dağı direnişi, Türkiye’deki ezberleri de bir daha bozmuştur. Türkün Türkten başka dostu yoktur diyenler, yakılan Türkmen köyleri için hiçbir şey yapmazken, Türkmen halkı korumak için ileri atılanlar, Suriye’de direnişe devam eden Arap, Kürt, Çeçen ve diğer mücahidler olmuştur. Çanakkale’de bu ümmet nasıl tek saf olup omuz omuza Allah düşmanlarına karşı savaşmışsa, bugün de Türkmen Dağı, ümmetin ortak mücadelesine dönüşmüştür.

Türkmen Dağını Türkmen mücahidlerin elinden almayı planlayan Esed ve Putin bilsin ki Türkmen Dağı Allah’ın izniyle asla düşmeyecek! Ama bir gün Şam’ın, Tahran’ın ve Moskova’nın düştüğüne hepimiz şahit olacağız!

Ey Rus halkı, lideriniz Putin yüzünden evlatlarınız Suriye’ye ölüme gönderiliyor, evlatlarınızı birer birer toprağa gömmek istemiyorsanız, Putin denen köpeğinizi tasmasından tutun ve Suriye’den geri çekin!

Buradan Ruslara sesleniyoruz! Ey Rusya! İslam topraklarından sökülüp atılman yakındır! Bu savaş, işgal ettiğin topraklardan geri alınıncaya kadar sürecek! Kafkasya’da ve Afganistan’da tüm teknolojik imkânlarına rağmen yenemediğin gençlerle Suriye’de de karşılaşacaksın ve ağır bir yenilgi daha alacaksın!

Kafkas dağlarındaki Hattabların, Şamillerin, Dudayevlerin; Afganistan’daki Molla Ömerlerin, Abdullah Azzamların kardeşleri Türkmen Dağında seni beklemektedirler!

Nasıl ki onlar sana yenilmediler, nasıl ki onlar; “Allah Rusya’nın teknolojisinden ve gücünden büyüktür!” dediler ve buna iman ettiler, onların Türkmen Dağındaki kardeşleri de sana en acı yenilgileri tattıracaktır! Allah’ın izniyle Suriye kıyamı, Rus zulmünün sonu olacaktır!

Türkmen birliği Sultan Abdulhamid Han Tugayı komutanının dediği gibi, ne Esad şebbihaları, ne Mihraç Ural’ın komünist çeteleri, ne de Rusya karşısında bu ümmet asla geri çekilmeyecektir. Allah iman edenlerle beraberdir!

Ey Rusya! Bu ümmet sana Kafkasya’da teslim olmadı.

Ey Rusya! Bu ümmet seni Afganistan’da yerle bir etti.

Ey Rusya! Bil ki Şam topraklarında da seni ağır bir yenilgi bekliyor!

Afganistan’dan kaçıp gitmek zorunda kaldın, Suriye’den de defolup gideceksin!

Nasıl Kafkas Dağları ve Afgan Dağları, Ruslara mezar olduysa, Türkmen Dağı da Ruslara mezar olacaktır!

Zafer, Allah’ın izni ile pek yakında Müslümanların olacaktır.

Hamd; Âlemlerin Rabbi olan Allah’a aittir.

Programımız burada sona ermiştir. Katıldığınız için Allah razı olsun.

 

33_small.png

f0da898e-34c4-41e5-a595-e60c94d3d772_small.jpg

ISLAH HABER

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum