1. HABERLER

  2. HABER

  3. Amerikalı öğretmen Kılıçdaroğu'na yalvarmış: Kurtarın bizi!
Amerikalı öğretmen Kılıçdaroğu'na yalvarmış: Kurtarın bizi!

Amerikalı öğretmen Kılıçdaroğu'na yalvarmış: Kurtarın bizi!

Boğaziçi Üniversitesi’nde akademisyen olan bir Amerikalı, İBB’nin düzenlediği bir gezi programında karşılaştığı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'na “Kurtarın bizi lütfen” diye yalvardı.

25 Haziran 2022 Cumartesi 15:21A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) düzenlediği “İstanbul'a Hizmette 3. Yıl Sunumu” etkinliğine katıldı. Kılıçdaroğlu, etkinliğin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun rehberliğinde İstanbul’un bazı ilçelerini ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu’nun ilk adresi, Kanunî Sultan Süleyman'ın emriyle, Mimar Sinan tarafından 1555-1562 yılları arasında inşaa edilen ve Kemerburgaz Kent Ormanı içerisinde yer alan Mağlova Su Kemeri oldu.

"KURTARIN BİZİ LÜTFEN"

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, kent ormanında karşılaştıkları Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi Abdullah Demir ile ABD’li İngilizce öğretmeni Ian Fitzmorris’le renkli bir sohbet gerçekleştirdi. Fitzmorris, İmamoğlu’nun, “Nerelisiniz” sorusuna, “Amerikalıyım. Boğaziçi Üniversitesi’nde çalışıyorum. Bu da öğrencim. Kurtarın bizi, lütfen” yanıtını verdi. İmamoğlu ise Kılıçdaroğlu’na, seslenerek “Genel Başkanım, Amerika’yı demek istemedi galiba” dedi. İmamoğlu'nun esprisi gülüşmelere neden oldu.

HABERE YORUM KAT

3 Yorum