1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. “Allah’a emanet ol baba!”
“Allah’a emanet ol baba!”

“Allah’a emanet ol baba!”

Siyonist rejim katletmeye, Filistinli Müslümanlar direnmeye devam ediyor!

11 Mayıs 2021 Salı 16:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Mescid-i Aksa, Kudüs, Filistin her Müslüman için şaşmaz kriter haline gelmiştir. Aynı şekilde Moro’dan Afganistan’a orada tabi ki Suriye’ye kadar uzanan direniş coğrafyamız, zalimlerin zulmüne karşı direnen mücahitler göğsümüzü kabartmıştır her zaman.

Müslümanlar küçük birer çocukken bile kalbin başka kimseler için atmasının ne demek olduğunun bilincinde olan insanlardır. İbn Ömer’den rivayet edilen bir hadiste Allah Resulü şöyle buyuruyor: “Ah keşke bana doğru, havuza (Kevser) gelen kardeşlerimi bir görsem de, içlerinde şerbetler olan kaselerle onları karşılasam. Cennete girmeden önce, onlara (Kevser) havuzumdan içirsem.” Sahabeler “Ey Allah’ın Resulü biz senin kardeşlerin değil miyiz?” diye sorunca Allah Resulü kendisini görmeden ona inanan kardeşlerinden bahsettiğini söylemektedir.

Allah Resulü’nün (sav) gelecekteki kardeşleri olarak onunla cennette Kevser havuzunda onunla şerbet içebilmek için ümmet olmanın önemini hakkıyla kavramak gerekiyor. Bizler birbirimizi hiç görmesek bile kardeş olabilmiş bir ümmetiz! Bugün Kudüs’te kardeşlerimiz zalimin zulmü altındadır. Babalar, anneler evlatlarını şehadete uğurlarken kimi zaman da evlatlar babalarını ahirete yolcu ediyor.

Filistinli bir yavrucak yürekleri dağlayarak şehit olan babasına sesleniyor. Cenazeye yetişmeye çalışan kardeşimiz en sonunda babasını yakalıyor. Dilinden sadece “Allah’a emanet ol baba” cümlesi dökülüyor. Rabbimizden kardeşimize sabrı cemil niyaz ediyoruz. Babasını da şehitler katına yazması için el açıp duacı oluyoruz.

Küçük çocukları babasız bırakın Siyonist rejimin sonunu “Allah’a emanet ol baba” diyerek feryat eden bu çocuklar getirecek! Eli kanlı zalimlerin hesabı her Müslüman yürek acıya gark olduğunda daha katmerli hale geliyor. Hesap sorucu olan Allah’ın hesabı pek çetindir!

HABERE YORUM KAT