1. HABERLER

  2. HABER

  3. Albay Dursun Çiçek Ölüm Orucunda!
Albay Dursun Çiçek Ölüm Orucunda!

Albay Dursun Çiçek Ölüm Orucunda!

4 ay önce tutuklanarak cezaevine konulan “İrtica İle Mücadele Eylem Planı”ndaki ıslak imza sahibi Kurmay Albay Dursun Çiçek 'ölüm orucuna' başladığını açıkladı.

01 Eylül 2010 Çarşamba 10:44A+A-

"İrtica İle Mücadele Eylem Planı" davasında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Kurmay Albay Dursun Çiçek'in ölüm orucuna girdiği bildirildi... Çiçek'in İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 11'inci duruşmasında bulunduğu tahliye talebinin reddedilmesi üzerine bu kararı aldığı öğrenildi.

Albay Dursun Çiçek'in avukat kızı İrem Çiçek, babasının kendi el yazısıyla gönderdiği notu, gözyaşlarına boğularak okudu. Daha önce de Ergenekon'dan içeri alınan bazı paşaların kız çocukları ekranlarda gözyaşlarına boğulmuşlardı.

Babasının ölüm orucuna başladığına dair notta "İftira, yargısız infaz ve tutsaklık bitinceye, hakimler, hukuk ve vicdanlarına göre karar verinceye, hukuk ve adalet geri gelip hukuk cinayeti bitinceye kadar orucumu açmayacağım." yazdığını belirten İrem Çiçek, "Evet, babam artık orucunu açmayacak" dedi.

Bir Tahliye…

Bu arada İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, suç vasfının değişme ihtimali ve dosyadaki mevcut delil durumunu dikkate alarak yaklaşık 10 aydır tutuklu bulunan Ulusal Kanal İstihbarat Şefi Ufuk Akkaya'nın tahliyesine karar verdi. Akkaya hakkında yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

HABERE YORUM KAT