Alanya'da Tepkiler Sürüyor!

Alanya'da Tepkiler Sürüyor!

Siyonist İsrail milli takımının da yer aldığı voleybol turnuvası, tüm tepkilere rağmen Alanya'da sürüyor. Normal programa göre 8 Ocak perşembe günü saat 17.30 da oynanması gereken maç tepkilere engel olmak amacıyla 15.30'a alındı. Maçın erkene alındığını

Tüm tepkilere rağmen, voleybol federasyonu turnuvayı iptal ederek Gazze'de vahşi bir katliama devam eden siyonist rejim milli takımını sınır dışı etmek yerine, maçları seyircisiz oynatma kararı alarak utanç verici turnuvayı halktan gizleme yolunu seçti.

Antalyalı Filistin dostları protesto gösterilerine turnuva sonuna kadar devam edeceklerini açıkladılar. Bu utanç verici turnuvayı düzenleyenleri Gazze'de yaşanan insanlık suçuna ortak olduklarını belirten Filistin dostları 10 Ocak Cumartesi günü Alanya'da büyük bir miting yapacaklar. Filistin dostları voleybol federasyonundan bu turnuvanın derhal iptal edilerek insanlık suçu işleyen, vahşi katliamı tüm dünya halklarının protestolarına ve barış çağrılarına rağmen sürdüren İsrail Milli takımının derhal sınır dışı edilmesini bekliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir