1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. “Aksa Tufanı” operasyonu nasıl başladı?
“Aksa Tufanı” operasyonu nasıl başladı?

“Aksa Tufanı” operasyonu nasıl başladı?

İzzettin el-Kassam Tugayları “Aksa Tufanı” olarak duyurdukları operasyonun başlangıcına dair bir video paylaştı.

07 Ekim 2023 Cumartesi 12:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Hamas’a bağlı güçlerin Siyonist rejime bağlı yerleşkelere sızmasıyla başlayan operasyon bütün dünyanın gündeminde. İzzettin el-Kassam Tugayları, “Aksa Tufanı” adını verdikleri operasyonla işgal çetesine bağlı yüzlerce hedefi etkisi hale getirdi.

İşgal rejiminin yöneticileri yaşanan hezimeti kabul etmek zorunda kalırken toplumda kaos havası hakim. İzzettin el-Kassam Tugayları  ise “Aksa Tufanı” operasyonunun başlangıcına dair bir video paylaştı.

Videoda Filistinli mücahidlerin paramotor eğitimi aldıkları görülüyor. İşgal rejiminin hava savunma sistemlerini paraşütlü motorlarla aşan mücahidler sınırdan içeri sızarak Siyonist hedefleri bir bir etkisiz hale getiriyor. Devamındaki videoda ise sınırdaki çatışmalar ve Siyonist asker ölüleri görülüyor. 

+18

Hamas’ın gerçekleştirdiği operasyon İslam ümmetini sevince boğarken işgal çetesinde ise ciddi bir sessizlik hâkim. Sabah saatlerin yirmi dakika içerisinde Gazze'den İsrail'e yaklaşık 2 bin 500 roket atıldığı ifade ediliyor. Hamas’ın birçok askeri rehin aldığı bilgisi de gelen haberler arasında…

HABERE YORUM KAT

18 Yorum