1. HABERLER

  2. HABER

  3. Akit'i İran Başkonsolosluğuna Şikâyet Eden Kim?
Akiti İran Başkonsolosluğuna Şikâyet Eden Kim?

Akit'i İran Başkonsolosluğuna Şikâyet Eden Kim?

Yeni Akit gazetesi bugün çarpıcı bir sürmanşetle çıktı.

13 Şubat 2012 Pazartesi 13:14A+A-

Yeni Akit gazetesinin Ankara muhabiri Yiğit Doğaner’in haberine göre İran konusunda araştırmalarıyla bilinen ve televizyonlarda kendisini “Ortadoğu uzmanı” olarak pazarlayan bir şahsın, İstanbul İran Başkonsolosluğu’ndaki bir yetkiliye “Sünni medya Türkiye’de çok güçlendi. .. tv’yi, ... internet sitesini yönlendiriyoruz. Muharrem ayında iyi işler yaptık. Ama Akit’in sahipleri laf dinlemiyor. Yezit gibiler. Akit’te tam bir Sünni damar var. Sünni damarda çok etkililer. AK Parti’yle aralarını açmak lazım. Siyasilerle paylaştık bunu. Bunların Bekir  (Hz. Ebubekir’i kast ediyor) düşkünlüğü kırılacak gibi değil.” dediği iddia edildi.

Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya, bugünkü yazısında isim vermeden, isim vermeden son zamanlarda kendini “direniş ekseni”nde konumlandırıp, Suriye direnişine sahip çıkanlara “NATO’cu” yaftası savuran ve sosyal medyada sürekli belli kesimlere “çamur” atan ismi saklı şahsı ağır bir dille eleştirdi...

İşte Hasan Karakaya’nın yazısının ilgili bölümü:

“AKİT’E SÖZ GEÇİREMİYORUZ!”

Cenab-ı Allah’a sonsuz şükürler olsun ki; “Akit düşmanları” bile, artık Akit’in; “bağımsız, bağlantısız, güdümsüz” tavrını itiraf etmeye başlamışlardır.

Bugünkü sürmanşetimizde, muhabirimiz Yiğit Doğaner’in haberinde de okuyacağınız gibi; “İran” konusunda araştırmalarıyla bilinen ve televizyonlarda kendisini “Ortadoğu uzmanı” olarak pazarlayan bir şahıs, “İstanbul’un İran Başkonsolosluğu’ndaki bir yetkili”ye şunları söylemiştir:

“Sünni medya Türkiye’de çok güçlendi. .. tv’yi, ... internet sitesini  yönlendiriyoruz. Muharrem ayında iyi işler yaptık. Ama Akit’in sahipleri laf dinlemiyor. Yezit gibiler. Akit’te tam bir Sünni damar var. Sünni damarda çok etkililer. AK Parti’yle aralarını açmak lazım. Siyasilerle paylaştık bunu. Bunların Bekir düşkünlüğü kırılacak gibi değil.”

Evet, bize “lâf dinletemiyor”lar!..

Bize “diş geçiremiyor”lar!..

Bizi eğip-bükemiyorlar!..

Bizi satın alamıyorlar!..

O halde ne yapmak lâzım?..

Akit’e “çamur” atmak lâzım ki, ellerinde yeteri kadar “çamurcu” var!..

Akit’e “iftira” atıp, onu “çeşitli cinayetlere bulaştırmak” lâzım...

Ki, bunu da yaptılar!.. “Kışlalı Cinayeti”ne ve “Danıştay Cinayeti”ne bulaştırmak istediler ama “tuzak”ları boşa çıktı...

Son olarak öğrendik ki; bizi “Teziç’e saldırı”(!) olayına da bulaştırmak istemişler ama o oyunları da boşa çıktı...

İnşallah “312 General dâvâsı” da boşa çıkacak ve “Akit’i susturma” çabaları hüsranla sonuçlanacaktır.

 

HABERE YORUM KAT

22 Yorum