1. HABERLER

  2. HABER

  3. EKONOMİ

  4. Akbulut Grubuna Kayyum Atandı
Akbulut Grubuna Kayyum Atandı

Akbulut Grubuna Kayyum Atandı

Bünyesinde Ortadoğu Tekstil, Oden Enerji, Erfa Mühendislik gibi şirketlerin de bulunduğu Akbulut Grubu’na kayyum atandığı öğrenildi.

28 Temmuz 2016 Perşembe 21:40A+A-

Sulh Ceza Hakimliğinin verdiği karar doğrultusunda, kayyumlar şirket merkezine kısa süre önce ulaştı. Kayyum ataması yapılan Ortadoğu Tekstil, Bank Asya'nın da hissedarları arasındaydı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine, İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliği kayyum ataması yaptı. Hürriyet'in edindiği bilgilere göre kayyum atanan şirketler Erfa Mühendislik, Ertur Mühendislik, Ortadoğu Tekstil, Diyalog Müşteri Hizmetleri, ODEN Enerji, BJ Tekstil ve Nurpak Boya.

Bank Asya'nın hissedarıydı

Ali Akbulut'un sahibi olduğu Akbulut Grubu'na ait şirketlere, ataması yapılan kayyumlar kısa süre önce ulaştı. Kayyum ataması yapılan şirketlerden Ortadoğu Tekstil, bir süre önce faaliyeti durdurulan BankAsya'nın da ortağıydı. Şirketin sahibi Ali Akbulut'a ise ulaşılamadığı öğrenildi. Kayyum ataması yapılan şirketlerden Ortadoğu Tekstil, Akbulut Grubu'nun da amiral gemisi konumunda. Şirket, 40 yıla yakın bir süreden beri, sektörde faaliyet gösteriyor.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum