1. HABERLER

  2. HABER

  3. 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ

  4. AK Partili Şaban Dişli'nin Kardeşi de Darbeden Dolayı Gözaltında!
AK Partili Şaban Dişli'nin Kardeşi de Darbeden Dolayı Gözaltında!

AK Partili Şaban Dişli'nin Kardeşi de Darbeden Dolayı Gözaltında!

Genelkurmay Başkanlığı Stratejik Dönüşüm Dairesi Başkanı olarak görev yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli’nin kardeşi Tümgeneral Mehmet Dişli de gözaltına alınan subaylar arasında...

18 Temmuz 2016 Pazartesi 16:18A+A-

Genelkurmay Başkanlığı Stratejik Dönüşüm Daire Başkanlığı görevini yürüten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli’nin kardeşi Tümgeneral Mehmet Dişli’de gözlatına alındı. Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Akıncı Üssü'ne düzenlenen operasyonla kurtarıldıktan sonra Çankaya Köşkü'ne helikopterle geldiğinde yanındaki isimdi.

Mehmet Dişli, 2015 yılında yapılan Yüksek Askeri Şura toplantısında tümgeneral oldu. 2011 yılında Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı 66'ncı mekanize Tugay Komutanlığına atanmış, daha sonra Genel Kurmay başkanlığı Proje Dairesi Başkanlığı'na atanmıştı. Son olarak Genelkurmay Başkanlığı Stratejik Dönüşüm Daire Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Şaban Dişli’den Açıklama

Darbeyi organize eden ve Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar'ı bildiriyi imzalatmaya ikna etmeye çalışan Tümgeneral Mehmet Dişli'nin ağabeyi AK Partili Şaban Dişli, "Soyadı Dişli olan Tümgeneral kardeşim de olsa asla ve asla duruşumuz değişmez, aksine katmerlenir" dedi.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum