1. HABERLER

  2. HABER

  3. AK Parti'li İdris Bal Disiplin Kuruluna Sevk Edildi
AK Parti'li İdris Bal Disiplin Kuruluna Sevk Edildi

AK Parti'li İdris Bal Disiplin Kuruluna Sevk Edildi

AK Parti, Kütahya Milletvekili İdris Bal'ı kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak müşterek disiplin kuruluna sevk etti.

21 Kasım 2013 Perşembe 13:22A+A-

AK Parti, Kütahya Milletvekili İdris Bal'ı "basında çıkan ve parti politikalarına aykırı açıklamaları" nedeniyle kesin ihraç istemiyle disipline sevk etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İdris Bal'ın hem partiden hem de gruptan kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak Müşterek Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini söyledi.

İdris Bal, partisi tarafından müşterek disiplin kuruluna sevk edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Dershanelerin kapatılmasının siyaseten zarar vereceğini düşünüyorum. Fırsat eşitliği anlamında da sıkıntılar yaratabilir. Bir de çözüm sürecine ilişkin kaygılarım vardı. Disipline sevk edilme nedenim bunlar olabilir" dedi.

Başbakan Erdoğan, Salı günkü grup toplantısında "Korkuyla büyük devlet olunmaz" demişti. AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, bunun üzerine Twitter'dan "Korku ile büyük devlet olunamayacağı gibi, hesapsız, plansız, günübirlik küçük hesaplarla büyük devlet olunamaz ancak büyük hatalar yapılır" yanıtını vermişti. 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum