1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. AK Partili belediye sapkın voleybolcuya fahri hemşehrilik verecek!
AK Partili belediye sapkın voleybolcuya fahri hemşehrilik verecek!

AK Partili belediye sapkın voleybolcuya fahri hemşehrilik verecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi T.C. vatandaşlığı verilen Küba asıllı sapkın voleybolcu Melissa Vargas’a fahri hemşehrilik beratının verilmesini kararlaştırdı. Belediye bir sapkını taltif ederek depremden etkilenen şehre büyük bir hizmet sunmuş oldu!

14 Eylül 2023 Perşembe 14:20A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’deki seküler çevrelerin gayri ahlaki ilişkiler içinde olan sapkınları desteklemeleri ve onları rol model olarak sunmalarına alıştık. Ancak, muhafazakar ve mütedeyyin kesimlerin bu sapkınları “milli değer” çatısı altında taltif etmeleri ibret verici.

Daha önce Susurluk Belediyesi’nin CHP’li üyesi başka bir sapkın voleybolcunun adının bir cadde veya sokağa verilmesi için ilçe meclisine önerge vermişti. Bu tam CHP zihniyetine yakışan bir tutum tabii ki.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediyesi de bundan çok etkilenmiş ki Küba asıllı sapkın voleybolcu Melissa Vargas’a fahri hemşehrilik beratını verdi.

Karar, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın meclise sunduğu oy çokluğuyla kabul edildi. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Selahattin Gürkan'ın sapkın voleybolcunun Malatya'ya geldiği zaman fahri Hemşehrilik beratını vereceği belirtildi.

Bu karar AK Parti’ye oy veren muhafazakar, mütedeyyin Malatyalı seçmeni oldukça memnun edecek. Belediye bir sapkını taltif ederek depremden etkilenen şehre büyük bir hizmet sunmuş oldu!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

10 Yorum