1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. AID 2. Koordinasyon ve İstişare Toplantısı Yapıldı
AID 2. Koordinasyon ve İstişare Toplantısı Yapıldı

AID 2. Koordinasyon ve İstişare Toplantısı Yapıldı

AID Uluslararası Doktorlar Derneği’nin ‘Yıllık 2.Koordinasyon ve İstişare Toplantısı’ gerçekleştirildi.

16 Ağustos 2016 Salı 00:48A+A-

AID Uluslararası Doktorlar Derneği’nin ‘Yıllık 2.Koordinasyon ve İstişare Toplantısı’ 13-14 Ağustos 2016’da İHH İnsan Hak ve Hürriyetleri Vakfı’nın Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantı’ya Yönetim kurul üyeleri ile birlikte Van, Diyarbakır, Ankara, Şanlıurfa, Konya, Adıyaman, Kayseri İl Temsilcileri Katıldı.

Dört oturumun icra edildiği ilk gün, 1. Oturumda ‘Yeni Dönem Teşkilatlanma, Organizasyon Perspektifi ve Kurumsallaşma’ konuları ele alınarak müzakere edildi. Konuşmacı olarak Uluslararası Doktorlar Derneği Başkanı Uzm. Dr. Mevlit Yurtseven bu oturuma katkıda bulundu. 2. Oturumda ‘Vizyon, Misyon ve Kimlik’ tanımlanması yapıldı. Konuşmacı olarak Uluslararası Doktorlar Derneği Genel Sekteri Mustafa Yılmaz katıldı. 3. Oturumda ‘Gönüllülük Tanımı, Aidiyet ve Görev Bilinci’ konuları ele alındı. Konuşmacı olarak Uluslararası Doktorlar Derneği Yönetim Kurul Üyesi Fatma Örgel katıldı. 4. Oturumda ’Genel Merkez ve Çevre İlişkileri’ ele alındı. Konuşmacı olarak Uluslararası Doktorlar Derneği yönetim Kurul Üyesi Vedat Çolakoğlu katıldı.

İkinci gün ise iki oturumdan oluştu. 1. Oturumda İllerde Çalışmaların Yürütülmesi, Yaşanılan zorluklar ve yapılması gerekenler, illerimizin kendi bünyelerinde yürütebilecekleri projeler konuşuldu. Konuşmacı olarak Uluslar arası Doktorlar Derneği Ankara Temsilcisi Dr. Eyyüp Hazar katıldı. 2.oturumda ise içe Dönük, dışa dönük eğitim çalışmaları, neler olmalı neler yapılmalı, özel olarak Suriye sağlık yardımları imkanlar ve sorunlar ele alındı.

Yürütülen bir çok projenin değerlendirildiği ve yeni projeler için istişareler yapıldığı toplantı yeni yıl için hayır ve dua dilekleri ile son buldu.

aid2-001.jpg

2. Yıllık Koordinasyon ve İstişare Toplantısı

KATILIMCI LİSTESİ

Mevlit Yurtseven – Merkez

Muhammed Akif Deniz – Diyarbakır

Mehmet Şah Efe – Diyarbakır

Mustafa Tuzcu – Adıyaman

Mehmet Eyyüp Hazar – Ankara

Vedat Çolakoğlu – Merkez

Murat Elevli – Merkez

Mustafa Yılmaz – Merkez

Hasan Koçoğlu – Merkez

Mehmet Cihad Aygün – Merkez

Abdullah Şehid Huca – Merkez

Ahmet Dursun Bozdemir – Merkez

Zeynep Bozdemir – Merkez

Fatma Örgel – Merkez

Merve Ay – Merkez

Halil İbrahim Cinkılıç – Van

Muhammed Zeki Yalçın – Kayseri/Malatya

Şaban Coşkun – Merkez

Fevzi Aygün –Merkez

Kadir Gümüştaş – Merkez

Metin Hacıkamiloğlu – Şanlıurfa

Yaşar Tatar – İstanbul gönüllü

Etiketler :

HABERE YORUM KAT