1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Ahlaksızlıkta sınır tanımıyorlar
Ahlaksızlıkta sınır tanımıyorlar

Ahlaksızlıkta sınır tanımıyorlar

Netanyahu'nun danışmanından çıplak tutsaklarla ilgili mide bulandıran sözler: Hava çok sıcaktı

11 Aralık 2023 Pazartesi 17:35A+A-

HAKSÖZ HABER

İşgal rejimi saldırılarını sürdürdükçe dünya kamuoyunda yalnızlaşır. Bu hırçınlık ise her geçen gün daha fazla ahlak ve mantık dışı hareket etmesine sebep oluyor.

Karar'ın aktardığına göre Sky News'e konuşan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun danışmanı Mark Regev, sunucunun, sosyal medyada tepki toplayan, elleri kelepçeli, iç çamaşırlarıyla yan yana dizilmiş onlarca Filistinlinin görüntülerine ilişkin sorusunu yanıtladı. Regev "Öncelikle, unutmayın ki burası Orta Doğu ve hava oldukça sıcak. Özellikle güneşli günlerde gömleğinizi çıkarmanızın istenmesi hoş olmayabilir ama bu, dünyanın sonu da değil" cevabını verdi.

Bu sözlerde katliamlar işleyen soykırım suçlamasıyla karşı karşıya olan bir rejimin utanmazlığının yanında ahlaki çürümüşlüğünde en üst raddesine şahit oluyoruz. Siyonist işgal çetesi öylesine şımarık ki bu şımarıklığının onun sonunu getireceğini fark edemiyor. Elleri kelepçeli insanların yarı çıplak gezdirerek aşağıladığını düşünen Siyonistler bu savaşı kaybettiklerini fark etmeden her şey bitmiş olacak!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum