1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. “Adalet” Bakanı’ndan al haberi!
“Adalet” Bakanı’ndan al haberi!

“Adalet” Bakanı’ndan al haberi!

Adalet Bakanı Bozdağ: KHK'ların mağdur ettiği kimse yok

16 Eylül 2022 Cuma 15:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, KHK'lıların göreve iade edileceği yönündeki sözlerinin hatırlatılmasına üzerine evlere şenlik şeyler söylemiş:

“AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın aleyhine olan ne varsa siyaset malzemesi haline getiriliyor. KHK'lılarla ilgili konuşurken doğru bir cümle de kurmuyorlar. Ortada KHK'ların mağdur ettiği kimse yok. Birisi bir mağduriyetten bahsediyorsa FETÖ bunların bu hale gelmesine neden oldu."

Kemal Kılıçdaroğlu KHK'lılar hakkındaki sözlerinde samimi değilse bile siyaseten kendisi için doğru bir şey yapmaktadır! Ortada KHK’lıların mağdur ettiği kimse olmadığını söylemek için Türkiye gerçekliğinde yaşamıyor olunması gerek! AK Parti’ye yönelik son yıllarda dile getirilen “halktan kopukluk” ithamlarını haklı çıkartacak bu açıklama izah gerektirmektedir.

Bekir Bozdağ, iktidar partisinin Adalet Bakanı olarak yetersiz delile rağmen çıkan mahkûmiyet ve tutuklama kararları, uzun ve gerekçesiz tutukluluk süreçleri, beraat kararına rağmen memuriyete dönemeyenler,  parçalanmış ailelerin durumundan haberdar değil mi? Eğer vaziyet buysa çok daha büyük bir sorun var demektir!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum