1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Acziyeti İçselleştirenler Zillete Sürüklenir!
Acziyeti İçselleştirenler Zillete Sürüklenir!

Acziyeti İçselleştirenler Zillete Sürüklenir!

Halep yanıyor! Esed, İran, Rusya şer üçgeninin vahşi katliamlarına sahne oluyor. Ve tam da böyle bir ortamda konuşması, haykırması, kardeşlik için, Ümmet için ayağa kalkması gerekenler ölüm sessizliği içinde.

13 Temmuz 2016 Çarşamba 20:23A+A-

Rıdvan Kaya / Haksöz Haber

Hükümet adeta havlu atmış bir görünüm veriyor. Başbakan Binali Yıldırım zaten işbaşına geldiği günden beri yaptığı konuşmalarla adeta şebbihaların çürümüş bedenlerine kan pompalamakta. En son sarfettiği şu cümleye bakın mesela: “Suriye ve Mısır’la kavga etmek için çok nedenimiz yok!”

Bu nasıl bir söz böyle! Ne büyük bir ayıp! Eğer beş buçuk yıldır şahit olduğumuz tüm bu zulümler, canavarlıklar, vahşet sizin için pek de ciddi bir sorun olarak görülmüyorsa, algılanmıyorsa, kim size ne anlatabilir ki?

İslami camia ise ayrı bir alem! Harala gürele herkes İsrail ile ilişkileri konuşmakta, tartışmakta. Kimimiz çoktan hizaya girmiş, anlaşmanın faziletlerini, nimetlerini saymakla meşgul! Bazılarımızsa daha direngen bir tutum içinde. Siyonist çeteye karşı varoluşsal karşıtlığımızın, nefretimizin yansıması olarak gidişatla ilgili kaygılarını dillendiriyor, öne çıkarıyorlar.

Yazının Devamı >>>