1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Abdurrahman Dilipak: Mckinsey’in FETÖ’den Farkı Yoktur!
Abdurrahman Dilipak: Mckinsey’in FETÖ’den Farkı Yoktur!

Abdurrahman Dilipak: Mckinsey’in FETÖ’den Farkı Yoktur!

McKinsey şirketini “küresel ahtapot” olarak niteleyen ve FETÖ’den farksız olduğunu belirten Abdurrahman Dilipak, “Vazgeçmezlerse AK Parti'ye de Erdoğan’a da yazık olacak” dedi.

02 Ekim 2018 Salı 09:15A+A-

Her Pazartesi akşamı Akit TV’de ekrana gelen “Derin Gerçekler” programında konuşan Abdurrahman Dilipak, McKinsey şirketine danışmanlık görevi verilmesine tepki gösterdi, hükümete açık eleştiri ve çağrılarda bulundu.

Abdurrahman Dilipak’ın konuyla ilgili değerlendirmelerinden öne çıkan bazı vurgular şunlar:

''Ya ben kendimi inkar edeceğim ve AK Partililere şirin gözükeceğim, ya da susmayacağım. Bu iktidara hep destek oldum ama yanlışa karsı çıkarım. McKinsey’in FETÖ’den farkı yoktur.  ENRON’a danışmanlık yapan bir kirli şirketi Türkiye'ye sokamazsınız. Bunu yapamazsınız. Sokarsanız cehennemin dibine kadar yolunuz var. Geçmişte Irak tezkeresine karşı çıkmıştım. Doğru bildiğimi yaparım ve yapmaya devam edeceğim. Bunlar ne savunma sanayinizi bırakırlar ne tarımınızı. IMF gelse bunlardan daha kötü olmaz. Bunlar sahtekar, bunlar dolandırıcı. Bunlar Rorschild'lerin truva atı…

Büyük bir komplo ile karşı karşıyayız. Ben McKinsey’e karşı çıkarken Tayyip Erdoğan’ı savunuyorum. Bu böyle devam edemez. Yanlış atamalar var. Bu atamalar da komplonun bir parçası. Türkiye'yi Birleşik Arap Emirlikleri'ne ve Suudi Arabistan'a benzetecekler.  Erdoğan’ın da buna izin vermeyeceğine inanıyorum.  Bu kafayla giderlerse teğet meğet gitmeyecek. Türk ekonomisi batacak.  Eğer önlem alınmazsa Türkiye'ye de Tayyip Erdoğan'a da yazık olacak.”

Programın tamamını aşağıdaki linki tıklayarak izleyebilir veya dinleyebilirsiniz:

Mckinsey anlaşmasının perde arkasında ne var? >>>

HABERE YORUM KAT

9 Yorum