1. HABERLER

  2. HABER

  3. Abdulkadir Eş Son Yolculuğuna Uğurlandı
Abdulkadir Eş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Abdulkadir Eş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Abdulkadir Eş, Taflan Beldesi Yalı Camiinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazını müteakip Yalı Mahallesi Mezarlığına defnedildi.

26 Ocak 2016 Salı 16:17A+A-

Aslen Samsun İli Kavak İlçesi Muratbeyli köyünden olup, 1980’den beri Samsunda ikamet edip, DSİ’den emekli olan ve uzun süredir Samsun İli Atakum İlçesi Taflan Beldesinde ikamet etmekte olan Abdulkadir Eş, Samsun tevhidi hareketinin öncülerinden idi. Türkiye tevhidi camiasının önemli simalarından Selahattin Eş Çakırgil ve Emir Eş’in kardeşi olan Abdulkadir Eş, uzun yıllardır kalp rahatsızlığı çekiyordu ve çeşitli kereler operasyonlar geçirmişti.

24 Ocak Pazar gecesi yoğun bakıma kaldırılan Abdulkadir Eş, burada hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi 25 Ocak Pazartesi günü kardeşleri, aile ve akrabası ve dava arkadaşlarının katılımıyla, Taflan Beldesi Yalı Camiinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazını müteakip Yalı Mahallesi Mezarlığına defnedildi.

Cenaze merasimine Özgür-Der’i temsilen Çorum Şubesinden Bülent Gökgöz ve Murat İslam ile Amasya Temsilciliğinden Mustafa Siel, Serdal Benli ve Selami Küçük katıldı.

Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, aile ve dostlarına sabrı cemil niyaz ediyoruz.

img_0371.jpgimg_0372.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

1 Yorum