1. HABERLER

  2. HABER

  3. ABD: 11 Eylül'ün İntikamını Alacağız
ABD: 11 Eylülün İntikamını Alacağız

ABD: 11 Eylül'ün İntikamını Alacağız

ABD'li basketçi "Tüm dünya bize karşı olacak." derken Türkiye-ABD maçıyla ilgili yorum yapan kimi ABD'li siteler maçı 11 Eylül'ün intikam gecesi olarak nitelediler.

12 Eylül 2010 Pazar 15:33A+A-

Bu akşam Dünya Şampiyonluğu için Türkiye ile karşılaşacak olan ABD basket takımının oyuncusu Kevin Love, Sports Illustrated dergisine konuştu.

Love yaptığı açıklamada, "Bayraklar ve şarkılar. Hepsi bize karşı olacak. Ama sadece tribünler değil. Tüm dünya bize karşı olacak. Ancak sonuç ne olur bilinmez" diye konuştu.

İşi 11 Eylül'e bağladı

ABD'nin başarılı oyuncusu Kevin Durrant, dün akşam kazandıkları Litvanya maçı sonrası galibiyetini 11 Eylül 2001'de meydana gelen ikiz kule saldırılarında ölenlere adadı. Durrant twitter'ın da yayımladığı mesajında, "Tanrı o faciada ölenlerin hepsinin ruhlarına acısın. Bu akşam ayakkabılarımda 9-11-01 yazıyordu. Siz onları görebilirdiniz" dedi.

11 Eylül'ün intikamını alma gecesi

Fotomaç'ta yer alan bir habere göre ise ABD'de bazı internet sitelerinin bu akşam oynanacak Türkiye-ABD, Dünya Şampiyonluğu final maçı öncesini 11 Eylül intikamı olarak niteledikleri belirtildi. 11 Eylül 2001'de meydana gelen İkiz Kuleler saldırılarını, Türkiye maçına bağlayan siteler, "Bu akşam Müslümanlardan 11 Eylül'ün intikamını alma gecesi" şeklinde yaygara kopardı.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum