
61 Gazzeli hastanın daha Mısır'a geçişi sağlandı
X hesabından paylaşımda bulunan Bakan Koca, 49 refakatçisiyle birlikte Gazze'den Mısır'a geçişi sağlanan söz konusu hastaların, sabah uçakla Ankara’ya getirilmesinin planlandığını belirtti.
20 Kasım 2023 Pazartesi 10:59A+A-
Türkiye Gazzeli mazlumlara uzattığı yardım eliyle gerçekleştirdiği desteğini sürdürüyor.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 61 hasta ve 49 refakatçinin daha Gazze'den Mısır'a geçişinin sağlandığını belirterek, hastaların sabah uçakla Ankara'ya getirilmesinin planlandığını bildirdi.
Bakan Koca, sosyal medya hesabından, Gazze'den Mısır'a getirilen hastalara ilişkin paylaşımda bulundu.
"Yaralanmış insanlık vicdanına karşı görevimiz"
61 hasta ve 49 refakatçinin daha Gazze'den Mısır'a geçişinin bu akşam sağlandığını bildiren Koca, şunları kaydetti:
"Geceyi El-Ariş'te, hastanede geçirecek olan hastaların sabah uçakla Ankara'ya getirilmesi planlanıyor. Gazzeli her hastanın tedavisi kardeşlerimize ve yaralanmış insanlık vicdanına karşı görevimizdir."
HABERE YORUM KAT