1. HABERLER

  2. HABER

  3. 6-8 Ekim Saldırılarına İlişkin Yeni Görüntüler
6-8 Ekim Saldırılarına İlişkin Yeni Görüntüler

6-8 Ekim Saldırılarına İlişkin Yeni Görüntüler

Silvan'da IŞİD’in Kobani’ye gerçekleştirdiği saldırılar bahane edilerek 6-8 Ekim 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen şiddet gösterilerinde durdurulan bir tırın yakılması ve şoförünün linç edilmeye çalışılmasıyla ilgili görüntüler ortaya çıktı.

14 Temmuz 2015 Salı 18:44A+A-

Tır Durdurulup Ateşe Veriliyor ve Şoförü Linç Ediliyor!

IŞİD'in Kobani'ye (Ayn el-Arap) saldırıları bahane edilerek, ilçede 7 Ekim'de saat 21.30 sıralarında Diyarbakır Caddesi'nde PKK/HDP’liler tarafından düzenlenen şiddet eylemlerine ilişkin kaydedilen görüntülerde, yüzü maskeli saldırgan bir grubun barikat kurarak yolu trafiğe kapattığı görülüyor.

Kayıtların devamında PKK/HDP’li saldırganlar durdurdukları bir tıra, şoförü indirdikten sonra ses bombası ve molotof kokteyli atıyor. Tır yanarken, kalabalık bir grup şoförü linç etmeye çalışıyor. Yanan tıra saldırganlar taşlı saldırıda bulunuyor.

Ağır yaralanan şoförün grup tarafından olay yerinden uzaklaştırıldığı görüntülerde yer alıyor.

Ambulansın Geçişine İzin Vermediler!

Aynı geceye ilişkin başka bir amatör kamera görüntüsüne ise trafiğe kapatılan yoldaki ambulansın geçişine izin verilmemesi, ambulansın geri döndüğünü gören bir vatandaşın PKK/HDP’li saldırganlara tepkisi üzerine sopalı saldırıya uğraması yansıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT