1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. 28 Şubat Linçleri Yeniden Start Alıyor
28 Şubat Linçleri Yeniden Start Alıyor

28 Şubat Linçleri Yeniden Start Alıyor

10. Yıl Marşı höykürmeleri, Atatürk resimleri ve Kemalist sloganlar eşliğinde İslama ve Müslümanlara yönelik linç girişimleri içim fırsat kollayan askeri vesayet sevdalısı güruhlar yeniden sahne alıyorlar.

31 Ekim 2019 Perşembe 01:33A+A-

HAKSÖZ HABER

Son dönemlerde Hükümetin giderek artan Ata/Türkçülük vurgularından, Anıtkabir başta olmak üzere bir takım seküler-ulusalcı sembol ve söylemlere sarılmasından, bürokratik oligarşiyi temsil eden kimi karanlık siyasi aktörlerle yan yana resimler vermesinden cesaret bulan Kemalist kesimler ajitasyon ve provokasyon kokan eylemlerle kamuoyunu baskı altına almaya girişiyorlar.

Son rezillik, 29 Ekim gecesi Marmaray’da yaşandı. Cumhuriyet Bayramı coşkusuyla güya kendinden geçen bir grup Kemalist sakalı ve sarığı, cübbesi ve şalvarı dolayısıyla Marmaray’da yolculuk eden bir Müslüman kardeşimizi taciz etti.

Bütün sataşma, taciz ve provokasyonlara rağmen sükunetini ve vakarını koruyan sarıklı-sakallı Müslüman genç adeta bir kusmuk gibi üzerine yönelen böğürtülere de taciz ve tahkir amacıyla çekim yapan kameralara da hemen hiç aldırış etmedi.

Sözümona Cumhuriyet coşkusu ile kendinden geçen Kemalist grup ve kitlelerin Türkiye’nin başına ne çoraplar ördüğünü, ne belalar açtığını umarız Hükümet de unutmuş değildir.

msn-5.jpg

msn-6.jpg

msn-7.jpg

msn-8.jpg

msn-9.jpg

msn-10.jpg

HABERE YORUM KAT

7 Yorum