1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. 15 saniyede İsrail’e neler yapabiliriz?
15 saniyede İsrail’e neler yapabiliriz?

15 saniyede İsrail’e neler yapabiliriz?

İsrail Büyükelçiliği sosyal medya hesabından yalanlarla dolu bir video paylaştı!

15 Mayıs 2021 Cumartesi 18:14A+A-

HAKSÖZ HABER

Siyonist işgal rejiminin en büyük özelliği riyakarlığı ve utanmazlığıdır. Dünyadaki tüm insanlar İsrail’in yıllardır Filistinlilere nasıl zulümler ettiğini biliyor. İsrail bombalıyor, yıkıyor, tehcir ediyor, tutukluyor, katlediyor… Herkes bunun farkında!

Herkesin bildiği bir şeyi herkesten gizlemeye çalışmak kadar abes bir iş var mıdır? İsrail’in içinse olay tam olarak bundan ibaret. Yaptığı onca zulmü ‘ağlak’ videolar hazırlayarak örtmeye çalışan işgal rejimi hem suçlu hem güçlü olmanın kitabını yazıyor.

İsrail’in Türkiye Büyükelçiliğinin resmi Twitter hesabından paylaşılan 30 saniyelik video tam olarak bu durumun göstergesi olma özelliğine sahip. Sanki yıllardır insanları katleden işgal rejimi değilmiş gibi bir de utanmadan ‘mağdur’ rolüne bürünmeye çalışan İsrail sadece kendisini komik duruma düşürüyor.

Yıllardır sinema-film sektörü eliyle çektikleri diaspora filmleriyle oluşturdukları ‘zavallı Yahudi’ algısından beslenen bu küstahlığa sadece Siyonistler inanacaktır. Zira bu kadar basit bir propagandaya kanmak için zeka geriliği dışında ideolojik olarak şartlanmış olmak gerek!  İşin bir diğer boyutu ise videonun alt metninde saklı.

15 saniyede neler yapabilirsiniz?” isimli videoda Hamas saldırıları karşısında İsraillilerin içine düştükleri telaşın yansıması var. Yıllardır binlerce insanı katleden İsrail, Hamas füzeleri karşısında ne yapacağını bilemiyor! İşgal rejiminin nasıl bir balon olduğunu gözler önüne seren video kafalardaki ‘İsrail’ algısını yıkmak için 15 saniyenin yeterli olduğunun da kanıtı aynı zamanda. O halde Hamas’tan İsrail'i daha fazla vurmasından başka istenecek bir şey yok!

HABERE YORUM KAT

1 Yorum