1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bu Kadar Tahammülsüzlükle Nereye Kadar!
Bu Kadar Tahammülsüzlükle Nereye Kadar!

Bu Kadar Tahammülsüzlükle Nereye Kadar!

Yavuz Oğhan, İsmail Saymaz ve Akif Beki, Davutoğlu'yla program yaptığı için işten çıkarıldı.

19 Temmuz 2019 Cuma 17:46A+A-

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün Yavuz Oğhan, Akif Beki ve İsmail Saymaz'la yaptığı program, üç gazetecinin işine mâl oldu. 

"Bidebunuizle" adlı Youtube kanalından yayınlanan üç saatlik mülakatın ardından Radyo Sputnik'te (RS FM) haftaiçi hergün 17.30 - 19.00 arasında yayınlanan Yavuz Oğhan'dan "Bidebunudinle" programı ve Oğhan'la birlikte Akif Beki ile İsmail Saymaz'ın haftada iki gün yayınlanan "Söylemesi Bizden" programları yayından kaldırıldı. 

 

 

Programın editörleri de işten çıkarıldı

Oğhan, Beki ve Saymaz'ın yanı sıra Yavuz Oğhan'ın "Bidebunudinle" adlı programında çalışan editörler Duygu Öztürk ve Cem Dişbudak'ın da görevine son verildi. 

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ise, gazetecilerin işine son verilmesinden üzüntü duyduğunu belirtti. Davutoğlu, "Dün benimle mülakat gerçekleştiren üç basın mensubu, @yavuzoghan @makifbeki ve @ismailsaymaz ‘ın programlarına son verilmesinden büyük üzüntü duydum. Kendileri sadece gazetecilik yaptılar. Bu kararın hiç bir izahı yok. Her kapıyı kapatsalar da biz yeni kapı açacak, susmayacağız." dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum