YouTube'dan HaksözHaber'e Gazze sansürü

HaksözHaber'e bağlı olarak yayın yapan Haksöz Okulu YouTube hesabı, Gazze içerikleri sebebiyle kapatıldı.

HAKSÖZ HABER

YouTube, HaksözHaber'e bağlı olarak yayın yapan Haksöz Okulu kanalını, Gazze içerikleri ile ilgili olarak "şiddet yanlısı radikal örgütleri veya suç örgütlerini övme" suçunu (!) isnat ederek kapattı.

Geçtiğimiz haftasonu Özgür-Der tarafından düzenlenen Gazze'nin Öğrettikleri isimli paneldeki konuşmaların videolarının hesaba yüklenmesi akabinde YouTube önce videoları ve sonra da kanalı erişime kapattı.

YouTube'un Haksöz'e ve Gazze'ye uyguladığı ilk sansür tabi ki bu değil. Daha önce de HaksözHaber'in hesapları kapatılmış, birçok video silinmiş, Filistin temalı eserleri sebebiyle Grup Yürüyüş'ün hesabı da ortadan kaldırılmıştı.

Elbette üzülmüyoruz, bu bizler için olsa olsa bir şereftir!

Gündem Haberleri

Hekim ve diş hekimi muayenelerinde alınan katılım payları güncellendi
Kenan Alpay: “Mustafa Kemal ile ilgili "espri" yapsaydı sahneden inmeden bileğine kelepçe takılırdı”
Selahaddin Demirtaş, Kur'an-ı Kerim'le alay eden alçağa mektup yazdı: Devamke
CHP'de 26 il başkanı görevden alındı
İstanbul'da yarın hissedilen sıcaklığın 40 dereceyi bulması bekleniyor