Yılmaz Özdil: Uğur Dündar, TV kanalını Sezgin Baran Korkmaz’ın parasıyla kurdu

Yılmaz Özdil'in, kurucuları arasında Uğur Dündar'ın da bulunduğu Artı 1 TV'nin kuruluşuna Sezgin Baran Korkmaz'ın destek olduğunu iddia etti.

Tele 1 ekranlarında canlı yayına katılan Uğur Dündar, Yılmaz Özdil'in attığı Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili tweetlere büyük tepki gösterdi.

Özdil, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Sezgin Baran Korkmaz'ın Türk medyasında Robin Hood ilan edildiğini, toplumda "dürüst ve güvenilir" olarak bilinen gazetecilere kanal kurdurduğunu iddia etmişti.

Özdil, kurucuları arasında Uğur Dündar'ın da bulunduğu Artı 1 TV'nin kuruluşuna Sezgin Baran Korkmaz'ın destek olduğunu ima etmişti.

Özdil'in iddialarına Uğur Dündar Tele 1 ekranlarından cevap verdi.

Dündar “Yazıklar olsun. Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmeyeceksin, sana hakkımı helal etmiyorum. Sen nasıl olur da benim namusuma, şerefime ima yollu laf söylersin, ayıp değil mi utan be utan! Yazıklar olsun sana, yerin dibine gir. Karşıma çıkarsan çok fena yaparım" dedi.

Yılmaz Özdil'in tweetleri:

Medya Haberleri

Barış, medyanın savaş alanı haline geldiğinde
İsrail'in 'liberal' araştırmacı gazeteciliğinin bir saçmalığa dönüşmesi
RTÜK, yapay zeka tabanlı denetim sistemi "VİA+"yı hayata geçiriyor
Akit Tv muhabirleri CHP'liler tarafından saldırıya uğradı
Batı medyasının İran'a yönelik haberleştirme taktiklerinde Soğuk Savaş döneminden kalma yöntemler