Van'da 65 Yaşındaki Latif Şener PKK Tarafından Katledildi

Kobani bahanesiyle tüm Müslümanları hedef haline getiren HDP/PKK çeteleri dün akşam Van'da bir Müslümana yönelik yaptıkları saldırıyı üstlendi.

HDPPKK çetelerinin Kobani bahanesiyle Doğu ve Güneydoğuda Müslümanlara karşı eş zamanlı olarak başlattıkları saldırılar sonucu işlenen cinayetlere bir yenisi de Van’da eklendi.

PKK/HDP’li çeteler dün akşam saatlerinde Van’ da bir Müslümana yönelik yaptıkları saldırıyı sosyal medya üzerinden paylaştıkları mesajlarla üstelendiler.

Çevresinden mütedeyyin kişiliği ile tanınan 65 yaşındaki Muhammed Latif Şener (65), sürekli olarak çevresine İslam’ı anlattığı için PKK/HDP’li çeteler tarafından tehdit edilmiş ve dün akşam arkadan yanaşılarak vahşice katledilmişti. 

İlkha

 

 

Haber Haberleri

Nedim Avcı kardeşimiz vefat etti
Erzurum, Van, Ağrı ve Muş'ta kar nedeniyle eğitime bir gün ara verildi
Adalet Bakanlığına Akın Gürlek, İçişleri Bakanlığına Mustafa Çiftçi atandı
Fidan: “PKK inşallah Irak’ta Suriye’den ders çıkartır da oradaki geçiş daha kolay olur”
Türkiye'nin nüfusu 86 milyon 92 bin 168 oldu