UEFA, Siyonist takımları kollamaya devam ediyor!

İstanbul’da oynanması gereken Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv maçı siyonist takımın güvenliği gerekçesiyle Avrupa’daki İsrail dostu bir ülkede oynanacak!

HAKSÖZ HABER

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Avrupa Ligi’nin 5. haftasında İstanbul’da oynanması gereken Beşiktaş- Maccabi Tel Aviv maçının “tarafsız” bir ülkede oynayacağını kararlaştırdı.

Siyonist takımın güvenliği gerekçesiyle maçı Türkiye’de oynatmak istemeyen UEFA, böylece soykırımcı İsrail’i mağdur olarak göstermeye çalışıyor.

UEFA, Rusya’nın Ukrayna’ya savaş açtığı dönemde, Rus takımlarını Avrupa kupalarından men ederken, katil İsrail’in takımlarını ise koruyup kolluyor.

Tarafsız ülke dedikleri de İsrail’in katliamlarını destekleyen veya ses çıkarmayan ülkelerden oluşuyor.

İddiaya göre, maç Macaristan’da oynanacak. Macaristan ise İsrail’in kendini savunma hakkına sahip olduğunu söyleyen, dolayısıyla soykırıma destek veren ülkelerden.

Katillerin Türkiye’de protesto edileceğini bilen Avrupalılar, dostlarını kollamak için maçı kentlerinde oynatacaklar. Böylece Siyonistler deplasmanda değil evinde oynayacak.

Gündem Haberleri

Irkçı-Provokatör Murat Kaftar tutuklandı
İmamoğlu soruşturmasında tahliye edilen 10 kişiye tutuklama
Bahis soruşturmasında yeni dalga: 46 gözaltı kararı
Irkçı-Provokatör “Kaftar” gözaltına alındı, ucube heykel salondan kaldırıldı
Müslümanların değerlerini hedef almak bu kadar kolay mı?