Twitter Kuşu Kafese Koyuldu mu, Issız Acun Kanatlarını Kırdı mı?

Devlet Bahçeli’nin sosyal medya mecralarına tepki gösterip hepsinden çekildiğini ilan etmesi ister istemez yakın geçmişte yazdığı kimi mesajları da gündeme taşıdı.

HAKSÖZ HABER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Twitter özelinden sosyal medya hesaplarını kapatacağını ilan etmesi üzerine yakın geçmişte sosyal medya üzerinden yazdığı bazı mesajları gündeme geldi.

15 Temmuz’dan çok az bir zaman önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hemen her konuda ağır eleştirilere tabi tutup her ne söylediyse tam karşısında duran MHP lideri Bahçeli bu dönemde başka bir tavır sergiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medyada yalan, hakaret, iftira gibi türlü çirkinliklerin sergilenmesine karşı sıkı denetim mekanizmaları kurulacağına ilişkin beyanlarına sosyal medyayı bütünüyle boykot ederek destek veren Bahçeli’nin karşısına bu kez bir kaç yıl önce yazdığı “özgürlük” mesajları çıkıverdi.

Boşuna “söz uçar, yazı kalır” dememişler.

Gündem Haberleri

Bolu Belediyesi'ndeki irtikap soruşturmasında iddianame tamamlandı
Irkçı ve katilsevici Burcu Köksal AK Parti'ye katıldı
Sarıyer'de yanan İETT otobüsü kullanılamaz hale geldi
Hane halkı büyüklüğünün en yüksek olduğu il Şırnak oldu
İzmir'de belediye şirketi İzdoğa'ya operasyon: 5 gözaltı