Twitter Kuşu Kafese Koyuldu mu, Issız Acun Kanatlarını Kırdı mı?

Devlet Bahçeli’nin sosyal medya mecralarına tepki gösterip hepsinden çekildiğini ilan etmesi ister istemez yakın geçmişte yazdığı kimi mesajları da gündeme taşıdı.

HAKSÖZ HABER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Twitter özelinden sosyal medya hesaplarını kapatacağını ilan etmesi üzerine yakın geçmişte sosyal medya üzerinden yazdığı bazı mesajları gündeme geldi.

15 Temmuz’dan çok az bir zaman önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hemen her konuda ağır eleştirilere tabi tutup her ne söylediyse tam karşısında duran MHP lideri Bahçeli bu dönemde başka bir tavır sergiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medyada yalan, hakaret, iftira gibi türlü çirkinliklerin sergilenmesine karşı sıkı denetim mekanizmaları kurulacağına ilişkin beyanlarına sosyal medyayı bütünüyle boykot ederek destek veren Bahçeli’nin karşısına bu kez bir kaç yıl önce yazdığı “özgürlük” mesajları çıkıverdi.

Boşuna “söz uçar, yazı kalır” dememişler.

Gündem Haberleri

Dr. Ali Karadaği: "İlk aidiyetim İslam’dır"
Bir yalanın devriyesi
Mossad için çalıştığı tespit edilen 2 kişi tutuklandı
Buca Belediyesine yönelik rüşvet operasyonu: 7 tutuklama
Keçiören Belediye Başkanı CHP'den istifa etti