Türkiye’de Siyonist istemiyoruz! Jonathan Keren Türkiye’den defol!

İslami kuruluşlar bugün (18 Haziran) saat 19.00’da Zorlu PSM’de sahne alacak olan Siyonistleri protesto çağrısında bulundu.

HAKSÖZ-HABER

Siyonist işgalci katliamlarını sürdürürken dünyanın dört bir yanında Gazze halkı ile dayanışma eylemleri yapılıyor. Siyonist katillerin destekçisi olan firmalar boykot dalgası sebebiyle tarihi zararlara uğrarken işgal rejimi tarihinde hiç olmadığı kadar yalnız!

Bu şartlar altında Türkiye’de oldukça ilginç bir konser düzenlenecek.  İşgal ordusuna bağlı orkestrada görev alan Jonathan Keren’in, bugün (18 Haziran)  İstanbul’da bir konser verecek. İKSV’nin organizasyonunda Zorlu PSM’de sahne alacak olan Siyonist Jonathan Keren’e karşı İslami kuruluşlar eylem çağrısında bulundular. 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral da işgal ordusunun eski orkestra mensubu Jonathan Keren’in İstanbul’da konser verecek olmasına tepki göstererek, "Kültür Bakanlığı’na açıkça sesleniyoruz: Bu millet sizin görevinizi; sanat adı altında zalimlerin sözcülüğüne değil, kendi değerlerine sahip çıkmanız için verdi! Bu yanlıştan derhal dönülmelidir. Aksi halde milletin kalbinde hem siz, hem de bu program çoktan hükmünü yitirmiştir" dedi.

Etkinlik-Eylem Haberleri

Eynesil Özgür-Der’de “Aksa Tufanı” semineri gerçekleştirildi
İslami kuruluşlar, İdlib’deki selzedelere insani yardım ulaştırdı
Suriye devrimi büyük bedeller ödenerek kazanılmış bir halk hareketidir!
"Ortadoğu’da İslami direniş ve sorumluluklarımız"
Hayat iman ve cihattır: Ümmet ile dayanışma ve şehitleri anma gecesi Fatih'te düzenlendi