Tevfik Göksu'dan hakkında kampanya başlatan medya organlarına hodri meydan!

AK Partili Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, aleyhinde kampanya başlatan 7 medya organına meydan okuyarak cuma günü 11.00'de basın toplantısına davet etti.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, aleyhinde kampanya başlatan Cumhuriyet, Birgün, Sözcü, Halk TV, KRT, Oda TV ve Tele 1’e 'Hodri Meydan' diyerek cuma günü 11.00'de basın toplantısına davet etti.

Göksu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Esenlerimize olan ilginizin sebebini çok iyi biliyoruz. İBB’nin başarısızlıklarını örtmek için Esenler Belediyemiz üzerinden manipülasyon ve algı yapmaya çalışıyorsunuz. Bugüne kadar belediyemizle ilgili yaptığınız taraflı, çarpıtılmış, algı dolu haber, itham ve sorularınızı toplayın gelin. Bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Haber Haberleri

Manavgat Belediyesine yönelik soruşturmada 3 kişi tutuklandı
Kocaeli'deki fabrika yangınında ölen ve yaralanan 13 çalışandan yalnızca biri sigortalı çıktı
“(Özel) Bir cellat görmek istiyorsa aynaya, CHP’nin geçmişine baksın”
Galata Kulesi'ne savaşlarda engelli kalan çocuklar ve sivillerin videosu yansıtıldı
BAE adına casusluk yapan 3 kişi gözaltına alındı