Tel Aviv'deki bıçaklı saldırı eyleminde bir işgalci öldürüldü

İşgal altındaki Filistin topraklarının orta kesiminde yer alan Tel Aviv yakınlarındaki Herzliya kentinde bu sabah Yahudi bir kadın bıçaklama eylemi sonucu öldü.

İşgal rejimi medya organları, bıçaklanan Yahudi kadının ağır yaralandığını ve daha sonra öldüğünün açıklandığını, işgal güçlerinin eylemci mücahidi şehit ettiği bildirildi.

İşgal rejimi medya organları ilk anlarda Herzliya’da silah seslerinin duyulduğunu ve yaralılar olduğunu bildirmişti.

İşgal ordusunun Gazze Şeridi’nde sürdürdüğü soykırım savaşına ve Batı Şeria’daki cinayetlerine misilleme olarak son dönemde Batı Şeria’da ve 1948’de işgal edilen Filistin topraklarında bıçaklama ya da otomobille çarpma şeklinde gerçekleştirilen feda eylemlerinde artış gözlemlendiği kaydedildi.

Filistin Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı rakamlara göre, işgal ordusunun 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’nde gerçekleştirdiği katliamlarda 45 bin 399 kişi şehit oldu ve 107 bin 940 kişi yaralandı.

Filistin Haberleri

Halid Meşal Filistin davasına destek için atılması gereken 10 adımı açıkladı
Halid Meşal: Kudüs'ü özgürleştirecek küresel ittifak kurmalıyız
Soykırımcı İsrail Gazze’ye şiddetli hava saldırıları düzenledi
Gazze'deki Sağlık Bakanlığı: Ebu Safiyye serbest bırakılmalı
Gazze'deki duruma ilişkin 8 ülkenin dışişleri bakanlarından ortak açıklama