Tekirdağ'daki "Paralel Yapı" Operasyonunda 25 Gözaltı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, “Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması” soruşturması kapsamında gözaltına alınanların sayısı 25'e yükseldi.

Alınan bilgiye göre, Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca 1 yıldır yürütülen “Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması” soruşturması çerçevesinde, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen operasyonda, hakkında yakalama kararı bulunan 2 kişi daha gözaltına alındı. Böylece operasyon kapsamında gözaltına alınanların sayısı 25'e yükseldi.

Operasyonda aralarında iş adamı ve avukatların da bulunduğu 23 şüpheli gözaltına alınmış, ikametlerinde yapılan aramada bazı dokümanlara el konulmuştu.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

AA

Haber Haberleri

Türkiye’de yakalan Mossad ajanlarının Tunus'taki suikastta izleri çıktı
MLKP’ye yönelik operasyonda tutuklu sayısı 77'ye çıktı
Bayrampaşa Belediyesine yönelik soruşturmada, Hasan Mutlu'nun bazı işler karşılığında rüşvet aldığı iddiası
MİT, Mossad için çalıştığı tespit edilen 2 ajanı İstanbul'da yakaladı
Buca Belediyesindeki rüşvet operasyonunda 25 şüpheli gözaltında