Tahliye Kararı Veren Hakimlere Tutuklama İstemi

Eski İstanbul 29. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Özçelik ile eski İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Başer, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, haklarında gözaltı kararı verilen eski İstanbul 29. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Metin Özçelik ile eski İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Mustafa Başer'i tutuklanmaları talebiyle  mahkemeye sevk etti.

İstanbul merkezli olarak yürütülen "Paralel Yapı" soruşturmasında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ile bazı emniyet personelinin de aralarında bulunduğu tutuklu zanlıların avukatlarınca yapılan "hakimin reddi" talebini kabul eden ve tutukluların salıverilmesine karar veren asliye ceza mahkemesi hakimleri Metin Özçelik ile Mustafa Başer hakkında gözaltı kararı verildi. 

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, hakimler Mustafa Başer ve Metin Özçelik'i, "örgüt üyesi" oldukları iddiasıyla tutuklanmaları talebiyle Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk etti.

AA

Haber Haberleri

Türkiye'nin nüfusu 86 milyon 92 bin 168 oldu
Türkiye’de yakalan Mossad ajanlarının Tunus'taki suikastta izleri çıktı
MLKP’ye yönelik operasyonda tutuklu sayısı 77'ye çıktı
Bayrampaşa Belediyesine yönelik soruşturmada, Hasan Mutlu'nun bazı işler karşılığında rüşvet aldığı iddiası
MİT, Mossad için çalıştığı tespit edilen 2 ajanı İstanbul'da yakaladı