T24 büyük tehlikeyi görmüş ve ihbarı yapıştırmış!

T24 sitesinin Fahrettin Altun hakkındaki ‘haber’i özgürlük söylemlerini ağızlarından düşürmeyenlerin aslında resmi ideoloji bağımlılığını nasıl da içselleştirdiklerini göstermekte.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun 30 Ağustos dolayısıyla bir mesaj yayınlamış. Mesajında ‘zafer’i kutlamış, bağımsızlık vurgusu yapmış. Ama çok önemli bir hususu eksik bırakmış. Neymiş o? Mustafa Kemal’in ismini zikretmemiş.

Bu durumu ‘tespit’ eden T24 sitesi hemen konuyu manşetine taşımış ve ‘ihbar’ tadında bir haberle durumu kamuoyuna duyurmuş.

Sözcü, Cumhuriyet vs. böyle bir habere imza atsa denilecek bir şey olmaz, zaten fanatik resmi ideoloji bağlılarının gazetecilik anlayışları ihbarcılıkla iç içe. Ama T24’e ne oluyor?

Bu haberle ilgili olarak T24 editörlerine sormak istiyoruz: Fahrettin Altun’un inanmadığı, benimsemediği sözler sarfetmesi sizi daha mı mutlu ederdi? İkiyüzlülüğü mü savunuyorsunuz? Bu ülkede herkesin birbirini resmi ideoloji sopasıyla dövmeye çalışması çirkinliğinden bıkmadınız mı?    

Medya Haberleri

Gazze direnişi ve Türkiye’deki protestoların mahiyeti üzerine
Tüh, gözaltı olmamış, Milli Gazete iktidara yüklenme fırsatını kaçırmış!
Google, gizli bilgileri kullandığı için 5 milyar dolardan fazla tazminat ödeyecek
Kara propaganda: Terör devleti İsrail'in aldatma sistemi
Facebook ve Instagram'a erişim geri geldi