T24 büyük tehlikeyi görmüş ve ihbarı yapıştırmış!

T24 sitesinin Fahrettin Altun hakkındaki ‘haber’i özgürlük söylemlerini ağızlarından düşürmeyenlerin aslında resmi ideoloji bağımlılığını nasıl da içselleştirdiklerini göstermekte.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun 30 Ağustos dolayısıyla bir mesaj yayınlamış. Mesajında ‘zafer’i kutlamış, bağımsızlık vurgusu yapmış. Ama çok önemli bir hususu eksik bırakmış. Neymiş o? Mustafa Kemal’in ismini zikretmemiş.

Bu durumu ‘tespit’ eden T24 sitesi hemen konuyu manşetine taşımış ve ‘ihbar’ tadında bir haberle durumu kamuoyuna duyurmuş.

Sözcü, Cumhuriyet vs. böyle bir habere imza atsa denilecek bir şey olmaz, zaten fanatik resmi ideoloji bağlılarının gazetecilik anlayışları ihbarcılıkla iç içe. Ama T24’e ne oluyor?

Bu haberle ilgili olarak T24 editörlerine sormak istiyoruz: Fahrettin Altun’un inanmadığı, benimsemediği sözler sarfetmesi sizi daha mı mutlu ederdi? İkiyüzlülüğü mü savunuyorsunuz? Bu ülkede herkesin birbirini resmi ideoloji sopasıyla dövmeye çalışması çirkinliğinden bıkmadınız mı?    

Medya Haberleri

Siyonist lobinin sosyal medya operasyonu: Bir ayda 849 içerik hedef alındı
RTÜK, Bosch'un Anneler Günü reklam filmine inceleme başlattı
Telegraph ve Politico'nun sahibi, gazetecilerin, İsrail'i desteklemesi ya da istifa etmesi gerektiğini savundu
"Dünya Soykırımlar Tarihi ve Gazze" temalı infografik yarışmasında AA grafikerleri iki ödül aldı
Kahramanmaraş saldırısının yaşandığı akşam en çok hangi dizi izlendi?