Suriyeli Doktorun Yayınladığı Dehşet Kareler! (FOTO)

Suriye’de 4. yılına giren savaş tüm şiddetiyle devam ederken bölgede sivillere yönelik katliamlarda büyük oranda artış gözlendi.

Suriyeli doktorlar, kuşatma nedeniyle gıda ve ilaç yetersizliğine bağlı ölümlerde ciddi oranda artış gözlendiğini açıklarken öte yandan rejim güçlerinin sivillere yönelik uyguladığı işkence ve hava saldırılarında ise hayatını kaybedenlerin sayısının arttığını ifade ettiler.

HASTANELER PARÇALANMIŞ İNSANLAR İLE DOLU

Suriye’de muhalifler ile rejim ve destekçi militanlar arasında yaşanan çatışmalar tüm hızıyla devam ederken Esed rejim güçlerinin sivil yerleşkelere düzenlediği hava bombardımanı sonucu aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu onlarca insan hayatını kaybetti.

Esed’e bağlı hava güçlerinin özellikle Halep kentinde bulunan sivil yerleşkelere  havadan düzenlediği saldırıda Halep kentinin neredeyse tamamı moloz yığınına dönerken steril olmayan derme çatma hastanelerde ilaç yetersizliği ile tedavilerin devam ettiği bildirildi.

SURİYELİ DOKTORUN BÜYÜK ÇABASI

Rejim güçleri ve destekçi Şii militanlar tarafından Halep kentine düzenlenen bombardımanda yaralananlar kısıtlı imkanlarla yetiştirildiği hastanede tedavi altına alındı.

Suriyeli doktor Nizar Hasan tarafından tıbbi malzeme eksikliğine rağmen ameliyat edilen yaralı insanların ameliyat öncesi ve sonrası görüntülerinin Suriye’de yaşanan katliamın ne kadar büyük olduğunu ispatlamakta.

(Kaynak: Islahhaber.net)

!!! Görüntüler rahatsız edicidir ve çocuklar için uygun değildir: (+18)

            

 

Suriye Haberleri

Şam Uluslararası Kitap Fuarı’nda Kürtçe bölüm açıldı
Ekin Yayın Grubu Şam Kitap Fuarı'nda
Şam devlet televizyonunda ilk kez Kürtçe yayın yapıldı
Rus heyeti Şam'da Suriyeli yetkililerle Rusya'nın Suriye'deki askeri varlığını görüştü
Esed rejiminin cezaevlerinde 96500 kişi katledilmiş